Lekker slurpwijnboek voor op vakantie!

Lekker op vakantie en dan heerlijk een lekker glas wijn met een leuk boek! Hoe toepasselijk is het dan om een boek te lezen over wijn? Wij van wijnbloggers raden voor de vakantie de boeken van Ilja Gort aan. Ilja Gorts schrijft al ruim 5 jaar over zijn belevenissen in frankrijk als wijnboer. Naast de vinologie geeft Ilja een leuk en humoristisch kijkje in zijn privé leven en geeft hij lessen in ….levensgenieten. Verwacht geen boek met allerlei saaie wijn verhandelingen. Ilja schrijft net zo vlot als hij babbelt en met de nodige kwinkslagen brengt hij de wijn daar waar deze hoort, namelijk bij de wijnliefhebber. Voor degene die op vakantie gaan naar Frankrijk echt een aanrader om nog even in de koffer te proppen.

Wij van Wijnbloggers zijn al tijden een fan van Ilja Gort en zien hem als een goede ambassadeur om “ Jan de Hollander” meer wijn te laten drinken. Ook wij van wijnbloggers willen dat er meer wijn gedronken (geslurpt) wordt en hebben dan ook al een aantal boekjes van Ilja verslonden en regelmatig bulderend moeten lachten want humor heeft onze vriend Ilja zeker.

 Wijngaard GortIk Slurp dus ik ben

Iedereen van wijnbloggers heft zo zijn favoriete Ilja Gort. Ik ben erg enthousiast over: Ik Slurp dus ik ben! Het perfecte vakantieboek, mooie plaatjes, lekker leesbaar. Makkelijk even weg te leggen en daarna weer de draad op te pakken. Verder het perfecte boek om met wijn te drinken. Aan de hand van wijn en wijnwijsheden laat Ilja je meeleven op zijn wijngaard. Het mooie dagelijkse leven van Ilja en zijn wijngaard staan centraal en gedurende het jaar krijg je een goed beeld van wat er allemaal gebeurt. Soms in korte anekdotes of een krot verhaal, maar altijd met erg passende foto’s die het boek nog authentieker maken.

Al slurpend hebben wij van wijnbloggers genoten en  hieronder de aanraders van Ilja

Net als Ilja zijn wij ook van mening dat je slurpend door het leven moet gan en dat het met wijn veel leuker is dan zonder.

Sante! Bezoek ook even zijn Sluprshop!

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.