Een lach zonder wijnaanslag met het Wijndoekje

Afbeeldingsresultaat voor red wine mouth”Een lach zonder wijnaanslag.” Het klinkt zo simpel, maar als doorgewinterde wijnliefhebbers weten wij al lang dat daar een addertje onder het gras zit. Juist: rode wijn. En dan met name de wijnen met veel tannines. Deze hebben er toch een handje van om in volle glorie de  bekende rode lippen of tanden achter te laten. Uiterst vervelend wanneer je net een proefsessie achter de rug hebt en vreemd wordt aangekeken op je volgende afspraak. Of wanneer je netjes een glas rode wijn nuttigt op je welverdiende vrijdag middag en overdreven lang wordt aangekeken als je man terug van zijn werk komt. Je voelt de mensen kijken en ze denken altijd maar één ding: zo, zo die houdt wel van een glas wijn. Terwijl wij allemaal weten dat we daar dus helemaal niets aan kunnen doen. Wat is de wereld toch gemeen. Aan de andere kant zit de wereld ook vol nieuwe mogelijkheden. En zo is men eindelijk met een oplossing gekomen voor dit vervelende probleem, namelijk het Wijndoekje. Wij zijn fan. Lees hier waarom.

Het wijndoekje

Afbeeldingsresultaat voor wijndoekje

Nu jullie weet hebben van dit doekje gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Voortaan kun je zonder gêne rode wijn drinken en daarna weer fris en fruitig voor de dag komen.

Hoe werkt het dan precies? Het Wijndoekje is een los verpakt, vochtig doekje waarmee je wijnaanslag eenvoudig, zacht en snel kunt verwijderen. De toegevoegde mint en aloë vera geven je een fris en verzorgd gevoel. Bovendien bevat een wijndoekje geen conserveringsmiddelen en is het biologisch afbreekbaar. Dus zeg maar doei tegen aanslag op je lippen en tanden. Even snel wegpoetsen met deze handige doekjes en je kan er weer tegenaan.

Even uittesten natuurlijk..

Wij hebben de doekjes zelf ook uitvoerig getest tijdens proeverijen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er echt heel erg tevreden over ben en blij ben dat ik via via in aanraking ben gekomen met Wijndoekje. Het is echt een uitkomst voor mensen die professioneel met wijn bezig zijn, maar ook zeker als consument. Of wat dacht je van een leuk cadeau voor vrienden of familie. De Wijndoekjes zijn te verkrijgen in een prachtige cadeauverpakking met bijbehorend spiegeltje. Do I have to say more?

Wil je meer weten over Wijndoekje of wil je eenvoudig en snel de doekjes bestellen kijk dat op deze website!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.