Kookboek: Lekker koken met Uit Marokko

Kookboek: Uit MarokkoWijn en lekker eten een mooie combinatie. En voor wie het leuk vindt om nieuwe gerechten uit te proberen, ligt er deze maand een nieuw boek in de schappen. Want bij Uitgeverij Good Cook verschijnt deze maand: Uit Marokko, gerechten uit een magisch land

Uit Marokko

Met Uit Marokka ontdek je de veelzijdigheid van de Marokkaanse keuken en word je meegenomen op een culinaire reis door Marokko; van de gerechten uit de souk van Marrakech tot aan de karakteristieke visgerechten van de kust.

In Uit Marokko staan eenvoudige gerechten als kruidige bietensalade met feta en walnoot of kip met groene olijven met een saffraan-yoghurtsaus. Ook luxe maaltijden komen aan bod, zoals zeebaars met dadels en zilveruitjes. Maak je eigen harissa, leg citroenen in en drink een verfrissende watermeloenlimonade op een zomerse dag.

Dit kookboek springt meteen in het oog door de bijzondere vormgeving en luxe afwerking. De fotografie van de  gerechten, de sfeerbeelden van het Marokkaanse landschap, de stadsgezichten én de portretten van de Marokkaanse bevolking zijn niet alleen een lust voor het oog, maar doen je meteen verlangen het vliegtuig naar Marokko te pakken.

Rob & Sophia Palmer

Uit Marokko is geschreven door Rob & Sophia Palmer. Rob & Sophia hebben een aanstekelijke passie voor Marokko. Rob, een fotograaf uit Australië, begon zijn carrière dobberend tussen de wilde golven van Hawaii’s wereldberoemde Banzai Pipeline. Tegenwoordig maakt hij verschillende lifestyle en food reportages. De Frans-Marokkaanse Sophia heeft de eerste 13 jaar van haar leven in Marokko gewoond. Haar carrière in marketing en communicatie bracht haar de hele wereld over.

Technische gegevens Uit Marokko

Omvang: 288 pagina’s
Formaat: 22,5 x 28,5 cm, gebonden
ISBN: 978 94 6143 102 8
Prijs: € 35,00

Bron: Persbericht

Heb je een leuke tip voor een wijn- of kookboek? Laat het ons hieronder in de reacties weten…

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.