Koninklijk blauwe stempel ‘From Holland’ op Zuid-Afrikaanse ‘Wyne’ van Aaldering Vineyards and Wines

KLM Royal Dutch Airlines kiest de twee meest exclusieve wijnen van het wijngoed Aaldering Vineyards & Wines uit Stellenbosch voor haar Business Class passagiers op alle intercontinentale vluchten tijdens het ‘From Holland’ festival dat op 1 oktober 2013 van start gaat.

Wijn zuid afrika

STELLENBOSCH, ZUID AFRIKATijdens het ‘From Holland’ Festival dat nu voor het 4e jaar bij KLM terugkeert heerst de typisch ‘gezellige’ Nederlandse sfeer aan boord die tot in detail Nederlands design uitstraalt en teruggrijpt op de breed gewortelde Nederlandse roots, zoals ook opgaat voor Aaldering Vineyards & Wines. Een Zuid-Afrikaans wijnhuis onder Nederlands eigenaarschap.

Op gastronomisch gebied zal sterrenchef Onno Kokmeijer van het Ciel Bleu (**) restaurant uit het Okura hotel de Business Class passagiers culinair verwennen. De gerechten gaan uiteraard vergezeld van passende wijnen van hetzelfde hoge niveau. Dit is reeds het derde jaar op rij dat KLM voor de wijnen van Aaldering Vineyards & Wines kiest. Respectievelijk hadden zij reeds de Aaldering Cabernet Sauvignon–Merlot en Pinotage aan boord. Dit jaar heeft KLM haar oog zelfs laten vallen op twee wijnen die vorig jaar voor het eerst en in zeer gelimiteerde opbrengst gemaakt werden; een opzienbarende Pinotage Blanc (Blanc de Noir) die bij haar debuut wereldwijd de aandacht en grote waardering van de internationale wijnpers wist te trekken, alsmede de Lady M, een onstuimig en verleidelijk glas Pinotage waar het knisperende rode fruit uit springt.

De Nederlandse eigenaren Marianne & Fons Aaldering: “Wij zijn zeer verguld met een plekje voor onze wijnen in de KLM Business Class. Er is veel bereikt sinds onze eerste vintage release van drie rode wijnen in 2010. Inmiddels maken wij acht prachtige wijnen, exporteren wij naar 17 landen en werken wij er met ons team hard – en bovenal met veel plezier – aan dit succes wereldwijd verder uit te breiden”.

Naast de koninklijk blauwe KLM stempel die de luchtvaartmaatschappij aan het merk Aaldering afgeeft middels de selectie voor Business Class, zijn deze twee wijnen tevens een primeur voor Aaldering Vineyards & Wines met betrekking tot een andere kwaliteitsstempel. Het wijnhuis is met ingang van haar 2013 vintage geselecteerd tot een van de zes meest duurzame en milieuvriendelijke wijnhuizen van Zuid-Afrika. Dit is met de ‘Enviro Wines’ certificering bevestigd en komt in de vorm van een stempel achterop de elegante en handgelabelde flessen van Aaldering Vineyards & Wines. 

Aaldering wijn

Aaldering Vineyards & Wines

Wij faciliteren in de Benelux de inzameling van fondsen voor het goede Zuid-Afrikaanse doel StreetSmart (www.streetsmartsa.org.za)

Enhanced by Zemanta
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.