KLM World Business class Wines

KLM 2

Denk je aan KLM dan denk je aan.. pam, pam, pam, vakantie natuurlijk! Een heerlijke vakantie naar de zon met het vliegtuig. Wat ben ik daar aan toe zeg. Gelukkig is het bijna vakantie. Maar tijdens die heerlijke vlucht wil je natuurlijk alvast toasten op de vakantie. Dat lijkt me meer dan logisch en dat doe je dan uiteraard met een van de wijnen die geschonken worden. Wel één kleine opmerking; je moet wel businessclass vliegen. Maar eh, dat mag best zo nu en dan op die ene bijzondere vakantie. Je geniet buitengewoon van je glas wijn en bereid je alvast voor op een zonnige week weg. Je stapt uit het vliegtuig en je vraagt je sterk af waar deze wijn te verkrijgen is, en of die wijn eigenlijk wel te verkrijgen is.

Geen paniek je kan je vakantiegevoel gewoon verlengen met diezelfde wijn en daar thuis van genieten. Want KLM en Special Bites hebben een te gekke actie opgezet! En o ja, ik was een van de uitverkorene om de wijnen alvast te proeven. Erg bijzonder. Nu viel mij één ding sterk op, namelijk dat er natuurlijk rekening moet worden gehouden van de hoogtes die je bereikt tijdens de vlucht. Je reuk en smaak vermindert, dus wil een wijn nog steeds ‘binnen komen’ zal daar ook naar gekeken moeten worden. De wijnen zijn op een deskundige manier gekozen en voldoen aan de smaaktest op grote hoogtes.

klm (1)

De unieke wijnenreeks zijn exclusief éénmalig verkrijgbaar; de 5 verschillende limited edition wijnen met speciaal 125 jaar Van Gogh etiket in één assortimentsdoos. Van de Norton Chardonnay met de afbeelding van het ‘Het gele huis’ tot het beroemde Van Gogh ‘Zelfportret met vilten hoed’ op het etiket van de Finca Constancia. Bekijk de wijnen voor specifieke omschrijvingen van de wijnen en de kunstwerken die erop staan. Ben er dus snel bij en herbeleef dat unieke moment in het vliegtuig.

KLM 3

1 x Finca Constancia – Terra de Castilla ‘Zelfportret met vilten hoed’ 
1 x Miolo – Tempranillo ‘Irissen’ 
1 x Paul Jaboulet – Syrah ‘Oude wijngaard met boerin’  
1 x Bodega Norton – Chardonnay ‘Het gele huis’
1 x Lapostolle Sauvignon Blanc ‘Vaas met tuingladiolen en Chinese asters’ 

De prijs per fles is € 12,95 dus voor deze assortimentsdoos van 5 verschillende flessen betaalt u € 64,75 (exclusief verzendkosten).

Voor meer informatie kijk op: www.specialbite.com/klmwine

– Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.