KLM kiest voor Zuid Afrikaanse Wijn Aaldering

aalderingVlieg je business class en heb je zin in een goede wijn?
Vanaf 1 oktober biedt KLM, in samenwerking met Aaldering, een mooi glas uit het Devon Valley district.

Aaldering maakt al sinds 2007 mooie wijnen en nu worden zijn pareltjes geschonken bij onze nationale trots de KLM. De luchtvaartmaatschappij schenkt vanaf 1 oktober de Cabernet Sauvignon-Merlot 2009, uit de Aaldering range. Wij, van Wijnbloggers, denken dat dit een succesvolle is. Als passagier wil je een prettige vlucht, met een klasse service en een goed en lekker glas wijn.

Naast de Cabernet Sauvignon-Merlot biedt de Aaldering range nog een aantal zeer goede wijnen, zoals een premium Pinotage en een Shiraz. Ook staat er nog een lancering van een witte wijn te wachten: een Chardonnay met lichte houtrijping. Volgend jaar verwacht het wijnhuis ook haar eerste Sauvignon Blanc te maken.

De kennis is zeker aanwezig bij Aaldering. Ze maken dan ook mooie keuzes voor de wijnen, waardoor Wijnbloggers veel zin krijgt om de wijnen te proeven.

Aaldering op weg naar groei

Als relatieve nieuwkomer, met gevoel voor kwaliteit en met een gezonde dosis ambitie, is Aaldering ook de Nederlandse wijnmarkt aan het veroveren.

Aaldering Vineyards & Wines is prachtig gelegen in Stellenbosch, de meest prestigieuze wijnstreek van Zuid-Afrika. Om preciezer te zijn is Aaldering gelegen in een van de zeven geselecteerde afdelingen van Stellenbosch; Devon Valley.

Aaldering locatie

Als premium brand richt Aaldering zich op het hogere segment van de gastronomie. Een mooie keuze, maar wel een beperkte.

Lekkere wijnen moeten voor iedereen toegankelijk zijn en voor een goede wijn mag je ook zeker wel je best doen. Bijvoorbeeld voor de top wijnen van Aaldering. U kunt kiezen voor een 5 gangen diner met een wat matigere wijn. Dit is lekker, maar geen spannende ervaring. U kunt ook kiezen voor een iets minder uitgebreid diner, maar dan wel met een heerlijk glas wijn van een van de top wijnen van Aaldering.

Aaldering op Wijnbloggers

Om u meer op de hoogte te brengen van Aaldering, zal er de komende periode meer aandacht aan dit prachtige wijnhuis worden geschonken. We gaan ons meer verdiepen in Zuid- Afrika en nog specifieker de wonderbaarlijke wijnwereld van Aaldering Vineyards & Wines. Spannend en vast verrassend!

Net als KLM, is Wijnbloggers zeer trots op de samenwerking met wijnhuis Aaldering!

 

Aaldering heeft sinds kort ook een gloednieuwe website! Het is zeker de moeite waard om deze te bekijken.
Klik hier om naar de website te gaan.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.