José Noulez de Miguel

José Noulez de MiguelJosé Noulez de Miguel

Gedurende mijn carrière in de textielwereld heb ik meermaals rondgereisd in de wereld. Ik ben 54 jaar oud, getrouwd en heb 2 zonen die aan de universiteit van Antwerpen studeren.

Gezien mijn moeder Spaanse is en ikzelf in Valencia ben geboren, was het evident om 30 jaar geleden de eerste stappen te zetten in Spanje om klanten te zoeken. Dankzij deze Spaanse klanten ben ik veel te weten gekopen over de Spaanse levensstijl. Op een dag (6 maanden gelden) was ik in een restaurant in Javea waar ik een droge “gekleurde” wijn dronk. Ik nam een foto met mijn iPhone van deze wijn met de app Vivino. De volgende dag heb ik de eigenaar van het merk gebeld en vroeg hem om een afspraak. Twee uur later was ik onder de indruk en voornamelijk erg gecharmeerd door zijn verhaal. De vruchtenwijnen van Principe de Azahar zijn uniek in de wereld. Het zijn de echte vruchtenwijnen en niet wijnen gemaakt van witte druiven met vruchtenextracten.

We zijn nu vrienden geworden en ik heb een deel van zijn passie voor vruchtenwijn overgenomen en wil U daar graag deelgenoot van maken.

De artikelen van José Noulez de Miguel vind je hier…

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.