Jan Jaap van Weering

Jan Jaap van WeeringJan Jaap van Weering vindt dat uiterlijke beschaving een uitingsvorm kan zijn van innerlijke beschaving. Maar niet iedereen met innerlijke beschaving toont die met hetzelfde gemak. Jan Jaap is er in gespecialiseerd op een ontspannen en instructieve manier op de fijne kneepjes te wijzen die een vlotte en correcte omgang een aangenaam aspect van ieders optreden maakt. Onder de naam Distinguished verzorgt hij training, advies en begeleiding in etiquette en omgangsvormen.

Een van de uitgesproken vormen daarvan zijn de etiquettediners. Velen hebben kennis met zijn bijzondere benadering kunnen maken in geregelde publicaties in o.a. Het Financiële Dagblad/FD Entrepreneur. Meer persoonlijk is zijn Distinguished Masterclass Etiquette&Omgangsvormen groep op LinkedIn. Met meer dan 2.200+ leden is dat de grootste on-linegroep op Etiquette gebied ter wereld. Zeker ook de Nieuwe Werkers, de starters op de arbeidsmarkt, kunnen de kwaliteit van hun zelfpresentatie en aanwezigheid -nationaal en internationaal- verbeteren. Daarmee bewijzen zij zichzelf een dienst en het bedrijf of de instelling die zij representeren.

Jan Jaap van Weering & Etiquette

Etiquette en goede omgangsvormen vormen de smeerolie voor het sociale verkeer. Onzekerheid over houding en gedrag bij formele en zakelijke gelegenheden, zoals een zakendiner, lunch of receptie zijn belemmerend voor de persoonlijke effectiviteit.
Een hoge opleiding biedt geen garantie voor goede sociale vaardigheden, terwijl de omgeving die juist dan wel verwacht. In die gevallen is een presentatie van Jan Jaap niet alleen onderhoudend, maar ook leerzaam. De presentaties worden naar de wensen van de opdrachtgever (bedrijf of particulier) ingericht.

e-mail: info@distinguished.nl | mobile (+31) 06 5359 3366 | website: www.distinguished.nl

Foto: Roelof Pot 2012

Een overzicht van de artikelen die Jan Jaap van Weering heeft geschreven, vind je hier…

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.