Italiaanse Wijn Weken bij WijnVoorNu.nl

Italiaanse Wijn Weken bij WijnVoorNu.nl - Wijngaarden PiemontItalië kent een eeuwenoude wijntraditie. Al eeuwen voor onze jaartelling werd er in Italië wijn gemaakt. De laatste jaren zijn er nieuwe generaties wijnbouwers in Italië opgestaan, die zich met passie op het wijn maken hebben gestort en de kwaliteit van de Italiaanse wijnen enorm hebben verbeterd. Niet voor niets behoort Italië tot de populairste wijnlanden ter wereld.

Diversiteit Italiaanse wijn

Italië is een land wat goede omstandigheden kent voor wijnbouw. Het land kent een enorme verscheidenheid aan klimaten en bodemsoorten en je vindt er dan ook van de Alpen tot in het puntje van de laars wijngaarden. Door de grote verscheidenheid aan klimaten en bodemsoorten biedt Italië dan ook een uitgebreide keuze in wijnen voor de wijnliefhebber. De grote diversiteit en het enorme aanbod maakt de keuze voor een bepaalde Italiaanse wijn dan ook niet eenvoudiger, want welke wijn moet je nu kiezen?

Reden voor wijnwebwinkel WijnVoorNu.nl om de Italiaanse Wijn Weken te starten om zo de Nederlandse wijnliefhebber kennis te laten maken met lekkere en goede wijnen uit Italië.

Italiaanse Wijn Weken bij WijnVoorNu.nl

Merijn Tieleman en Geert van Beurden, al jaren liefhebbers van goede, betaalbare wijnen en vanuit hun wijnpassie een wijnwebwinkel begonnen, zijn echte liefhebbers van Italiaanse wijn.

Ik heb een groot gedeelte van mijn jeugd in Piemonte gewoond. Mijn vader was ook een groot wijnliefhebber en we bezochten dan ook vele Italiaanse wijnhuizen. Wijnhuizen, waar ik nu nog steeds goed contact mee heb en ook bezoek als ik weer in Italië ben om weer mooie, nieuwe Italiaanse wijnen te ontdekken. Wijnen, die veelal nog niet in Nederland te verkrijgen zijn en dat is zonde! Bij WijnVoorNu.nl willen we graag de Nederlandse wijnliefhebber kennis laten maken met deze mooie Italiaanse Top Wijnen en daarom hebben we nu de Italiaanse Wijn Weken.”, aldus Geert van Beurden van WijnVoorNu.nl.

Mijn grote wijnliefde ging eigenlijk altijd uit naar wijnen uit de Bordeaux, maar het enthousiasme en de passie voor Italiaanse wijnen van Geert is ook op mij overgeslagen en naast de wijnen uit de Bordeaux behoren de Italiaanse wijnen nu ook tot mijn favoriete wijnen. Er zijn nog zoveel mooie wijnen uit Italië te ontdekken!”, aldus Merijn Tieleman van WijnVoorNu.nl.

De komende weken staat het bij WijnVoorNu.nl in het teken van de Italiaanse Wijn Weken en zijn er mooie, Italiaanse wijnen uit de Piemonte, Sicilië, Veneto en de Abruzzen te verkrijgen.

Voor de Italiaanse Wijn Weken hebben we een aantal mooie, Italiaanse wijnen geselecteerd. Wijnen, die wij ontdekt hebben in Italië en zelf echt goed en lekker vonden. Deze wijnen zijn echte aanraders en natuurlijk voor een leuke prijs.”, aldus Merijn Tieleman.

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.