Hippe voorjaarsjas voor wijn bij Screwpull

Hippe voorjaarsjas voor wijn bij ScrewpullScrewpull, fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, komt dit voorjaar met zeer opvallende rode koelers in crocoprint.

Hippe wijnkoelers

In deze hippe uitvoering is de koeler zeer geschikt als kado en op tafel. De koelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook op mousserende wijn- en champagneflessen.

Naast het modieuze uiterlijk is het materiaal van deze universele wijnkoeler zeer degelijk en sterk. De binnenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, inclusief die van mousserende wijn. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen.

De koelers zijn tevens verkrijgbaar in polyester (glad) wijnrood, zwart en zilver. Daarnaast is er een linnen uitvoering in bruin en beige. Recent is de zwarte uitvoering met een uitsparing voor het etiket.

Winkelverkoopprijs Croco wijnkoeler: 19,90 Euro (incl. 5 jaar garantie)

Over Screwpull

Screwpull is onderdeel van Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk. Onder de naam Le Creuset worden tevens hoogwaardige keukenaccessoires geproduceerd. Screwpull zal steeds meer onder de vlag van Le Creuset op de markt gebracht worden en onder beide logo’s worden gepresenteerd.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.