High Wine in het Foam Café

De warme temperaturen mogen ons land dan wel verlaten hebben, de proeverijen gaan gewoon door en de volgende staat alweer voor de deur.
Zondag 20 oktober 2013 organiseert het Foam Café samen met Goods&More een High Wine. Vanaf 15:00 uur bent u van harte welkom om te genieten van unieke wijnen!

High Wine

Foam Café en Goods&More nodigen u uit voor een verrassende High Wine voor wijnprofessionals en wijnliefhebbers. Een kennismaking met bijzondere inheems druivenrassen, begeleid door heerlijke mezedes (Griekse tapas).

Het land van Dionyos, God van de Wijn, kent vele legendes en mythen, maar de Griekse wijn van nu is alles behalve een mythe. Zo is Assyrtiko volgens Jancis Robinson zelfs de meest veelbelovende druif van dit moment!

De unieke wijnen die u zult proeven hebben hun gastronomische waarde bewezen op internationale wijncompetities. Ze worden steeds vaker ontdekt door sommeliers in Nederland en België. Zo staan ze bijvoorbeeld op de kaart bij Pure C, Bord’Eau en Tollius en krijgen ze mooie recensies in het Proefschrift.

Kortom, Griekse wijnen zijn in opkomst, dus als een u trendsetter bent, altijd op zoek naar vernieuwing, dan mag u deze kans niet voorbij laten gaan.

Locatie

Zondag 20 oktober aanstaande bent u vanaf 15:00 uur van harte welkom aan de Keizersgracht 609, in Amsterdam.
Voor €20-, per persoon kunt u deelnemen aan dit smaakvolle evenement.

Tickets zijn online te bestellen via http://foam.org/highwine

Foam Café

Bij het Foam Café, gelegen aan de Keizersgracht, kunt u terecht voor een lekker ontbijt, heerlijke lunch en fantastisch diner.
Het bijzondere aan het Foam Café is dat alle gerechten zoveel mogelijk van biologische en seizoensgebonden ingrediënten worden gemaakt. U kunt kiezen uit de heerlijke sandwiches of de zelfgebakken appeltaart, maar ook de Japanse/Griekse gerechten  zullen u niet teleurstellen.

Verschillende werelden worden in het Foam Café weer herenigd.

Goods & more

Goods & More, importeur van Griekse wijnen en delicatessen, is een jong dynamisch bedrijf opgericht door een team van gedreven mensen met een passie voor Griekenland en de Griekse keuken. Griekenland heeft een ideaal, zeer vruchtbaar klimaat en de Griekse keuken is rijk aan tradities en authentieke (streek-)producten. De passie en liefde voor het vak proef je in hun wijnen en delicatessen.

Foam Cafe

Klik hier voor meer informatie over de High Wine of neem en kijkje op de Facebookpagina.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.