Herintroductie Canei Vino Frizzante White en Rosé

Al 40 jaar ‘The Original Italian Classic’

Herintroductie Canei Vino Frizzante White en Rosé
Gorredijk, woensdag 16 september 2015 – Canei viert dit jaar haar 40-jarig jubileum en komt met een ‘relaunch’ van haar ‘Original Italian Classic’ Canei Vino Frizzante. Canei Vino Frizzante is verkrijgbaar in de smaken wit en rosé. De heerlijke mousserende wijn heeft een nieuwe look en is gegoten in een vernieuwde elegante fles. Een ideaal verfrissend en toegankelijk Italiaans wijntje om samen met vrienden van te genieten en de zomer nog even vast te houden! 

Vino Frizzante 

In het kader van haar 40-jarig jubileum komt Canei nu met een ‘relaunch’ van haar ‘Original Italian Classic’ Canei Vino Frizzante. De Frizzante wijn staat aan de basis van de Canei familie. Deze allereerste Canei blend is 40 jaar geleden geboren en is sinds die tijd beroemd en geliefd bij een groot aantal fans. Canei Vino Frizzante is verkrijgbaar in de smaken wit en rosé. Beide varianten hebben een meer premium en hedendaagse uitstraling gekregen door vernieuwing van het label en het toepassen van embossing in de bestaande iconische fles. Embossing is het reliëf in het glas in de vorm van het Canei logo, waarmee het karakter, de kwaliteit en de authenticiteit van het merk tot uiting komt. Fans hoeven niet te vrezen om een verandering in de smaak, aan deze herkenbare en geliefde smaak is namelijk niets veranderd.

Canei Vino Frizzante White
Canei Frizzante White is gemaakt van diverse druivensoorten en heeft een frisse, zachte en fruitige smaak. Met muskaatdruif als basis, natuurlijk aroma´s, een delicaat zoetje en een licht bubbeltje is Canei Frizzante White heerlijk te drinken als aperitief of in the mix als basis van een heerlijke cocktail. Het lage alcoholpercentage (8,5%) maakt de wijnen zeer toegankelijk en licht consumeerbaar.
Canei Vino Frizzante Rosé  
Canei Vino Frizzante Rosé is een lichte sparkling rosé met een frisse, subtiele en fruitige smaak. De aangename licht zoete smaak en het subtiele bubbeltje geven deze wijn een toegankelijke en elegante smaak. Een heerlijk drankje om samen met je vrienden te drinken als aperitief of in the mix als basis voor een heerlijke cocktail.
 

‘The Original Italian Classic’ sinds 1975
Laat het maar aan een Italiaan over om zo’n eigenwijs wijntje als Canei te maken. In 1975 stapte Italiaanse wijnmaker Francesco Paschina af van het traditionele wijnmaakproces. In het plaatsje Canelli te Piemonte in Italië, een gebied waar veel muskaatdruiven worden verbouwd, werkte ‘wijntovenaar’ Fransceso zijn idee uit. Hij wilde een toegankelijke wijn creëren die zo fris en bubbly zou zijn, dat mensen van over de hele wereld hem lekker zouden vinden. De muskaatdruif nam hij als basis en voegde er natuurlijke aroma’s en een licht bubbeltje aan toe. Het resultaat: een Frizzante wijn met een laag alcoholpercentage (8,5%), een subtiele sprankeling en delicaat zoetje. Canei was geboren. 
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.