Recht uit het hart! Sloveense Golden Heart wijn exclusieve HEMA wijn

Hema Wijn - Sloveense wijngaarden

In het hartvormige wijngebied van de Sloveense familie Puklavec werken wijnboeren en wijnmakers met veel liefde aan de beste wijnen. Hier maakt men combinaties van verschillende druivenrassen die je vrijwel nergens anders ziet en worden de druiven nog met de hand geplukt. De toewijding van de wijnboeren proef je terug in elke wijn van de familie Puklavec. Recht uit dit hart van Slovenië komt Golden Heart. Dit is een wijn met een gouden randje, nu exclusief verkrijgbaar als HEMA wijn

Bloesemende bomen, een terras of picknicktafel in de zon en geliefden om dit mooie moment mee te delen. Golden Heart is een bijzondere wijn. Het is een unieke combinatie van Pinot Grigio met de lokale Furmint druif. Dankzij de hoge kwaliteit van de druiven, het ambachtelijke plukproces en de hartstocht van de wijnmaker is deze fruitige witte wijn ontstaan. Een wijn die je deelt met vrienden, genietend van het bourgondische leven!

Hema wijn - Golden Heart uit SloveniëGeniet elke dag

Golden Heart Pinot Grigio & Furmint is de eerste Sloveense wijn in het assortiment HEMA wijn . Net als andere HEMA wijn en andere HEMA-artikelen is Golden Heart een bijzonder product voor een verrassend lage prijs.
Zo kun je elke dag genieten van een glas wijn wat met veel liefde is gemaakt.

De kleur van de liefde

Tijdelijk is naast de bijzondere witte wijn van Golden Heart ook de rode wijn te koop. Dat deze robijnrode Cabernet Sauvignon met dezelfde passie is gemaakt, proef je in elk glas. De sappige wijn heeft een rijke licht kruidige smaak en een lichtzoete, ronde afdronk met aroma’s van donkere bosvruchten, groene paprika en vanille. De wijn past goed bij gegrild vlees, biefstuk en belegen kaassoorten.

Golden Heart wijn kost € 5,00 per fles. Voor zowel de rode als de witte wijn.

– persbericht –

2 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.