Hema komt met buitenwijnen!

Dat de Hema leuk is weten we allemaal natuurlijk al een tijdje, maar dat er nu ook een nieuw assortiment aan wijnen te verkrijgen is weten jullie misschien niet allemaal. Gelukkig zijn wij altijd goed op de hoogte en willen we dat ook best met jullie delen. We zijn de flauwste niet!

Dus, Hema en wijnen. Jazeker! Denk aan een warme zomerdag. Wat ga je doen? Misschien een dagje strand, of een middagje heerlijke naar het park. Het kan eigenlijk van alles zijn. Het vervelende is dan meestal het zware glaswerk wat je met je mee moet sjouwen in je té kleine tasje over het hete strandzand. Daar is een oplossing voor. Namelijk, plastic flessen. En niet zomaar plastic. De wijn zit in een PET fles. Deze is recyclebaar en door het lagere gewicht geeft deze minder CO2 uitstoot tijdens transport. Dit geeft een positieve bijdrage aan het milieu. Bijkomend voordeel is dat deze ideaal is om mee te nemen voor de buitenmomenten in de lente en zomer zoals een picknick in het park of op de boot.

Hema wijnen

Hema, BuitenwijnDe volgende wijnen zijn ideaal voor een heerlijke zomerse dag weg:

100% biologische buitenwijnen en mini biologische buitenwijnen wit en rosé. Deze biologische wijn komt uit Spanje en is gemaakt van één druivensoort en is verkrijgbaar in een Sauvignon Blanc en een Tempranillo Rosé. De smaak is stuivend fris en fruitig te noemen.

Prijs: € 4,50 per fles a 0,75L

Hema, BuitenwijnFabulous Summer Syrah Rosé

Geniet van de zomer met deze frisse, vrolijke rosé in unieke beugelfles! Leuk om cadeau te geven of om samen met je vrienden van te genieten tijdens een zomerse (strand)dag, borrel, bbq of feestje! Een volle en karaktervolle rosé met kenmerkende aroma’s van kersen, rode bessen.

Prijs € 5,50 per fles a 0,75L

Hema, BuitenwijnPrijs: €2,- inhoud, 0,1875L

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.