Grandcruwijnen is altijd al trendsetter geweest in snel en accuraat leveren van kwaliteitswijnen. Dit is niet onze mening maar de mening van onze klanten en dit wordt ook bevestigd met een cijfer 9.2 uit ca.1500 onafhakelijke beoordelingen van Thuiswinkel en de ruim 10.500 vrienden op Facebook.

We gaan nu nog een stap verder en hebben sinds kort onze leverings-mogelijkheden nog verder uitgebreid om u als wijnliefhebber nog beter van dienst te zijn.

  • 24-uurs levering: vóór 16.00 uur besteld is de volgende dag geleverd (ma-za)
  • 7 dagen vooruit: bij uw bestelling kunt u 7 dagen vooruit de dag kiezen v/d gewenste levering
  • Vanaf 75 euro gratis levering (125 euro in België)
  • U ziet in de afrekenpagina direct het tijdsvenster waarop uw wijnen bezorgd worden en u kunt optioneel dan nog kiezen voor: 1.) levering extra vroeg of 2.) levering in de avond
  • Bestellingen vóór 12.30 uur kunnen optioneel nog dezelfde dag geleverd worden.
  • U kunt kiezen voor 1000-en afhaalpunten waarbij u in de afreken-pagina al direct suggesties krijgt tav afhaal punten bij u in de buurt. U hoeft dan niet thuis te zijn en kunt uw pakket ophalen bij een afhaalpunt in de buurt wanneer het u uitkomt. Optioneel kunt u dan ook nog kiezen voor extra vroeg ophalen.
  • Afhalen: wilt u liever uw pakket bij ons afhalen – dat is mogelijk iedere werkdag van 11:00-17:30uur en zaterdag op afspraak.
  • U kunt er optioneel ook voor kiezen dat uw pakket niet mag worden afgegeven bij de buren en u heeft ook de mogelijkheid te kiezen dat u expliciet uw handtekening wilt zetten voor ontvangst.
  • Vele betaal-mogelijkheden en zelfs mogelijkheid tot achteraf betalen.

Wist u trouwens dat Grandcruwijnen is verhuisd naar een nieuwe lokatie waar wij ons kantoor, winkel/showroom en magzijn hebben? Nergens gaat u een assortiment vinden met ruim 1500 kwaliteitswijnen op 1 lokatie. Alle wijnen die u kunt vinden op www.grandcruwijnen.nl staan ook daadwerkelijk uitgestald dus kom gerust langs op werkdagen van 11:00-17:30 uur. Zo kunt u met eigen ogen dit enorme assortiment aanschouwen en ook zelf zien hoe wij onze wijnen (geconditioneerd) opslaan en hoe zorgvuldig wij de wijnen behandelen, verpakken en verzenden.

Voor openingstijden, adres en een 360-graden virtuele tour door onze showroom, magazijn en proefruimte klik hier.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.