González Byass stelt Activin aan als Nederlandse importeur voor het gehele sherry assortiment

González

 González Byass heeft Activin aangesteld om naast het huidige wijnportfolio dat Activin momenteel representeert, tevens het gehele assortiment aan sherry’s aan het assortiment toe te voegen vanaf 13 augustus 2015.

Jerez de la Frontera, juli 2015 – González Byass is verheugd aan te kondigen dat de reeds lang bestaande relatie met de Nederlandse top importeur Activin uitgebreid wordt met het gehele Sherry assortiment, inclusief de wereldberoemde en iconische Fino; Tío Pepe.

tio pepe

De Nederlandse markt is altijd zeer belangrijk geweest voor González Byass en Tío Pepe en zal ook de focus behouden. Nicolás Bertino, international sales director zegt, “Wij zijn verheugd om de samenwerking met Activin verder uit te breiden zodat zij onze vertegenwoordigers zijn in heel Nederland voor ons uitgebreide portfolio.” Hij vervolgt, “De Nederlandse markt is een kernfocus voor ons en wij geloven in de enorme potentie van deze merken in de markt.”

samenwerking activin
González Byass is één van Spanje’s premium wijnproducenten met belangen en wijnhuizen door heel Spanje; van de historische oorsprong in Jerez tot Bodegas Beronia in DOCa Rioja en DO Rueda, van Viñas del Vero in DO Somontano tot Finca Constancia in Castilla-La Mancha en van Cavas Vilarnau in DO Penedés tot Finca Moncloa in Cádiz.

De eigenaar van Activin, Bert de Boer, zegt, “Tio Pepe is een historisch merk van perfecte kwaliteit. Ik ben er zeker van dat we nieuw leven in deze wijnen kunnen blazen. De samenwerking tussen González Byass en Activin is altijd succesvol geweest en met het bredere assortiment hopen wij dat dit nieuwe mogelijkheden voor ons allen biedt.” Hij voegt toe, ”Met name ook omdat wij van mening zijn dat de sherry categorie enorme potentie heeft in Nederland, zowel in de retail als in de horeca.”

* * * Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Richard van Hemert hemert@activin.nl

Over González Byass
González Byass is een familiebedrijf, opgericht in 1835, gewijd aan het maken van premium sherry’s en brandy’s in Jerez, Spanje. Bekende merken zoals Tio Pepe Fino Sherry, Lepanto Brandy de Jerez, of de pareltjes zoals Matusalem of Apostoles hebben González Byass één van Spanje’s meest bekende wijnmerken wereldwijd gemaakt. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van dit wijnhuis, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt.

Volgens haar traditie heeft González Byass zich de afgelopen 30 jaar ontwikkelt tot een ‘familie van wijngaarden’ in het produceren van wijn in een aantal van de beroemdste wijnproducerende regio’s van Spanje, zoals; Bodegas Beronia (Rioja en Rueda), Cavas Vilarnau (Barcelona), Finca Constancia (Vino de la Tierra de Castilla), Finca Moncloa (Vino de la Tierra de Cádiz), Viñas del Vero (Somontano). In elk van deze regio’s streeft de familie er naar om de best mogelijke kwaliteitswijnen te produceren, met respect voor de lokale tradities en terroir. Op dezelfde manier heeft het bedrijf zich ook uitgebreid in de categorie premium spirits met merken zoals The London No.1 Gin, Druide Vodka en Nomad Outland Whisky.

Over Activin
Activin Wine Group (sinds 1996) importeert, verkoopt en distribueert kwaliteitswijnen uit vrijwel alle belangrijke wijnproducerende landen. Het bedrijf heeft gestage groei als doel, in termen van volume en kwaliteit, in de on- en off- trade markt. Ons doel is om het leidende premium wijnbedrijf in Nederland te worden met distributiesynergiën in on- en off – trade.

Activin is de partner van González Byass in Nederland, en distribueert wijnen van Bodegas Beronia (Rioja), Finca Constancia (Toledo), Vilarnau (Cava) en de premium spirits (The London No.1 Gin en anderen).

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.