Exclusieve Champagne proeverij op 15 februari

AMFAD - Exclusieve Champagne Proeverij BrouzjeAMFAD Amsterdam fashion, art & design laat de laatste stand van zaken op het gebied van mode, kunst en design zien op een eigen(-wijze) manier. AMFAD is een gecureerde (verkoop-) tentoonstelling en is ervan overtuigd dat het bijeenbrengen van diverse kunstvormen voor een interessante dialoog zorgt.

Exlcusieve Champagneproeverij

Op zaterdagmiddag 15 februari vindt in deze ambiance de exclusieve Champagne proeverij plaats. Tijdens deze compleet verzorgde middag wordt u meegenomen in de wondere wereld van champagne. Deze exclusieve Champagne proeverij wordt verzorgd door Brouzje.

Uiteraard wordt de champagne proeverijgecombineerd met het thema van fashion, art & design!En zal er extra aandacht zijn voor kleur, materiaal en zintuiglijke beleving.

Tijdens de champagne proeverij zal je verrast worden met drie verschillende champagnes en bijbehorende hapjes.

Voor wie, plaats en tijd

Alle liefhebbers van fashion, art, design en culinaire verwennerij zijn van harte welkom! De proeverij vindt plaats in Boutique, Danzigerkade 221, 1013 AP Amsterdam (Houthavens). De Champagne proeverij  begint om 16.00 uur en zal om 18.00 uur afgelopen zijn

Zorg ervoor dat u uw entree voor 10 februari aankoopt, daarna is aankoop niet meer mogelijk!

Tickets & Meer info

Wil je weten welke wijn- of champagne proeverijen er dit weekend nog meer zijn, kijk dan eens op onze Wijnevenementen pagina, waarop allerlei wijnproeverijen te vinden zijn.

Wijnproeverijen gemist?

Hebben we een wijnproeverij, wijnevenement, of wijnfeest gemist, stuur ons dan een leuk verslag of foto’s. Ontbreekt een leuk wijnevenement in het overzicht waarvan jij vindt dat het er absoluut in thuishoort, laat dat ons dan s.v.p. weten of meldt het evenement aan via  natasja@wijnbloggers.nl.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.