Evenement van de week! Taste of Amsterdam

Taste Of Amsterdam
Een van de leukste evenementen van Amsterdam. Een van de, want er zijn er ontelbaar veel en allemaal hebben ze wel iets speciaals. Dit evenement kenmerkt zich door talloze culinaire versnaperingen en heerlijke dranken. Zo ook wijn, dus vandaar de relevantie! Ik ben vorig jaar van de partij geweest en ben dit jaar ook zeker van plan om weer een kijkje te nemen in de heerlijke wereld van eten en drinken. De ligging is perfect en als dan ook nog het zonnetje op je gezicht schijnt kan je dag echt niet meer stuk. Aldus, Taste of Amsterdam. Voor meer informatie lees het artikel eens rustig door.

Wat is Taste Of Amsterdam?

Ben je een expert op gastronomisch gebied? Heb je een pas ontdekte affiniteit met food en ben je een echte liefhebber, of wil je gewoon een leuke tijd beleven met vrienden en familie… dan ben je bij Taste of Amsterdam op de juiste plek! Taste of Amsterdam heeft voor ieder wat wils, zelfs voor de jongste foodies onder ons biedt Taste of Amsterdam, Taste of Kids!

Taste of Amsterdam is een restaurant festival waar jij eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden te proeven. De grootte van de gerechten zijn daarom afgestemd om jou de kans te geven om van meerdere restaurants iets te kunnen proeven tijdens je bezoek op Taste! Er is niet alleen veel te proeven op Taste of Amsterdam, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en entertainment! Ook kun je Taste mee naar huis nemen door heerlijke en vooral speciale producten te shoppen bij kleine producenten en lokale ondernemers op onze markt.

Openingstijden Taste 2016:
Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

Koop hier je tickets voor Taste 2016

Standaard ticket €12,00 – Kids t/m 16 – GRATIS
Passepartout €22,00 (geldig voor 4 dagen)
Ticketcombinaties:
Toegangskaart + Florijnenbundel Brons (10 halen – 9 betalen) €23,25
Toegangskaart + Florijnenbundel Zilver (20 halen – 18 betalen) €34,50
Toegangskaart + Florijnenbundel Goud (30 halen – 27 betalen) €45,75
Toegangskaart + Florijnenbundel Platina (40 halen – 36 betalen) €57,-
**Een kaartje is geldig voor een van de vier dagen**
Huur nu ook voor €5,- een locker als je binnen komt op Taste.
Heb je problemen met het bestellen van tickets, neem dan contact op met support@ticketscript.nl

We zien jullie daar!

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.