Echt?!? Koffie wijn…

koffie wijnHoud je van koffie en houd je van wijn, dan is er goed nieuws… Een Amerikaans bedrijf heeft koffie wijn op de markt gebracht. Het bedrijf Friends Fun Wine  zorgt ervoor dat je nooit meer de keuze tussen een heerlijke kop Italiaanse koffie of een mooi glas Italiaanse wijn hoeft te maken, want daar is deze koffie wijn de oplossing voor. Twee varianten zijn er te krijgen: Cabernet Coffee Espresso en Chardonnay Coffee Cappuccino.

Verpakt in een blikje bevat deze koffie wijn maar weinig alcohol (een alcoholpercentage van 6 procent) en bevat het eigenlijk ook geen cafeïne.

De smaak van Koffie wijn

Deze koffie wijn is in Nederland nog niet te verkrijgen en wij van Wijnbloggers hebben het nog niet geproefd, maar we hebben gelezen dat deze koffie wijn sterke hinten van chocolade in zich heeft. Koffie een chocolade mixt natuurlijk uitstekend! En wie houdt er nou niet van chocolade?

Joe Peleg, één van de eigenaren van Friends Fun Wine, hoopt met deze koffie wijn actieve jongvolwassenen aan te spreken. Deze wijn is voor jongvolwassenen uitermate geschikt voor op de boot, bij het zwembad, tijdens een pool party of een BBQ. Ook is deze koffie wijn volgens Joe Peleg erg geschikt om te gebruiken bij het koken en het bakken.

Deze koffiewijn maakt onderdeel van een nieuwe collectie wijnen die Friends Fun Wine op de markt brengt. Naast de koffie wijn bevat deze collectie ook sangria en moscato. Deze nieuwe collectie is verpakt in blikjes en zijn in 15 verschillende staten in Amerika te verkrijgen voor $ 1,99 per blikje.

Met het nieuwe drankje hoopt hij actieve jongvolwassenen aan te spreken, of die nu ‘op een boot, het strand, een pool party of een barbecue zijn’. Ook is de zoete wijn erg geschikt om te gebruiken bij het koken (marinade) en bakken (chocoladecake), aldus Peleg.

Wij lopen in ieder geval nog niet echt warm voor deze koffie wijn… Wat vind jij er van? Lijkt het je wat?

Bron: DailyMail

 

2 Reacties
  1. Een kennis heeft voor mij uit Colombia een fles koffiewijn meegebracht. Het is een fles van 750 ml, heeft een alcohol percentage van 12%. Het is een aperitief, ik drink hem koud. Het heeft een intense koffiesmaak, maar toch niet te overdreven.
    Ik vind hem best lekker en ik kan niet wachten tot er zo’n product ook in Nederland te verkrijgen is. Hopelijk heel gauw.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.