Drankenspeciaalzaak Gall & Gall neemt zes celebrities op in assortiment

Zaandam, vrijdag 4 oktober- Vanaf maandag 7 oktober kun je een avond doorbrengen met George Clooney, Charlize Theron, David Bowie, Coldplay, Penélope Cruz en Pierce Brosnan. Gall & Gall introduceert een limited edition dranklijn: zes celebrity wijnen, die exclusief bij de drankenspeciaalzaak in Nederland verkrijgbaar zijn. De wijnen maken deel uit van een samenwerking met Whatever it Takes. Dit is een goed doel dat zich inzet voor onder meer de bestrijding van armoede.

“Bij Gall & Gall willen we klanten inspireren om te genieten van mooie momenten met een lekker glas wijn. Als je daarmee een avond met George Clooney op de bank kan doorbrengen, dan is dat een mooie combinatie. Deze limited edition lijn voegen we toe aan ons brede assortiment van vijfhonderd wijnen, waarbij er ruimschoots keus is voor wijnliefhebbers in alle prijsklassen. De celebrity wijnen zijn zeer geschikt voor een avond thuis met vrienden of in de vorm van een cadeau met een prijs van € 6,99”, aldus algemeen directeur Marit van Egmond van Gall & Gall.

zes celebrity wijnen HR

Wijn met karakter

– George Clooney is een klassieke en gerijpte persoonlijkheid, de keuze voor de Cabernet Sauvignon is hierdoor een logisch gevolg.
– De Shiraz is net als David Bowie excentriek en divers.
– Als je spreekt over elegantie en glamour dan komt Charlize Theron in beeld met een Cava Brut.
– Als echte Spaanse is de link tussen Penélope Cruz en Verdejo-sauvignon blanc niet ver te zoeken.
– Het spannende van Pierce Brosnan komt terug in de Tempranillo wijn: donker, maar toch charmant en zoet.
– Coldplay is een mix van persoonlijkheden die samen tot grote hoogtes stijgen. De Bobal-shiraz rosé is net zo begeerlijk als Coldplay wanneer zij hun meeslepende liedjes spelen.

Over Gall & Gall

Gall & Gall is al 129 jaar de toegankelijke drankenspeciaalzaak van Nederland. Gall & Gall wil klanten inspireren om te genieten van mooie momenten. Ze brengt klanten op ideeën en geeft tips en adviezen. Het assortiment wordt op smaak gepresenteerd zodat het makkelijk is om zelf een lekkere fles te vinden. Naast sterke dranken heeft Gall & Gall vijfhonderd verschillende wijnen, waarvan honderd onder de vijf euro. Verder heeft de drankenspeciaalzaak een kwalitatief en betaalbaar huismerk met ruim veertig wijnen en sterke dranken.

Over Whatever it Takes

Whatever It Takes is opgericht door 21st Century Leaders Foundation. Het is een goed doel dat zich inzet tegen armoede, natuur en milieubescherming en de bescherming van kinderen wereldwijd. Het concept is toegankelijk en sympathiek. Leiders uit verschillende velden doneren dertig minuten van hun tijd om een bericht en symbool van hoop te delen middels een signatuur. Inmiddels hebben meer dan 630 leiders zich ingezet voor dit goede doel. Vicente Gandía Winery participeert in dit goede doel. In totaal vloeit minimaal 450.000 euro van de wereldwijde verkoop van deze wijnen terug naar dit goede doel.

Voor meer informatie zie: whateverittakes.org

-Einde persbericht-
Mede mogelijk gemaakt door hetprbureau

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.