Rock ’n Rolle met de “Don’t spill this wine!” wijnglazen

Wij van Wijnbloggers zijn gek op alles wat met wijn te maken heeft. Met het geweldige originele concept van de Rock ’n Rolle wijnen waren wij in ieder geval al bekend (ben je dat niet dan kan je even hier klikken), maar het heugelijke feit dat er ook glazen bij de wijn horen wisten we nog niet. De tekst: “Don’t spill this wine!” is toch hilarisch! Met het oog op de feestdagen kan dit wel eens een erg leuk cadeautje voor onder de boom zijn. "Don’t spill this wine!"

Don’t spill this wine

Dat DJ Gerard Ekdom, kunstenaar Selwyn Senatori, wijnexpert Cuno van ’t Hoff en vintner Theo Kalkdijk drie schrikbarend lekkere wijnen hebben gemaakt is inmiddels wijd en zijd bekend. “Don’t spill this wine!” klinkt er luid als de wijnen ontkurkt worden. Bijpassend kwaliteitsglaswerk mocht daarom logischerwijs niet ontbreken. 

De nieuwe Don’t spill this Wine! glazen zijn van hoogwaardig kristalglas en matchen perfect met deze rockende wijnen! De wijnen en het glaswerk zijn verkrijgbaar op www.rocknrolle.shop.

Theo Kalkdijk en Cuno van ’t Hoff selecteerden de beste Zuid-Franse Rolle (Vermentino) druiven en maakten er een verschrikkelijk lekkere wijn van. Gerard Ekdom ging los op een brute Rock ’n Roll(e) playlist en Selwyn Senatori stond garant voor het baanbrekende etiket. De briljante uitstraling door Selwyn Senatori zegt al genoeg. Deze wijnen Rocken de tent uit!

De QR-Code achterop de fles gaat echter nog een stapje verder. Gerard Ekdom heeft een kneitervette Spotify playlist samengesteld met zijn favoriete nummers. Om je tijdens het drinken van de Rock ’n Rolle wijnen volledig uit je plaat te laten gaan!

www.rocknrolle.shop

-Persbericht-