Tropez-wijn

Saint Tropez rosé komt van Domaine Tropez is welke in 1996 is opgericht en naast MIP, AIX, Ott en Chatau Verez behoren tot de grondleggers van de hedendaagse Provence rose oftewel bleke lichte zalmroze Côte D’Azur rose.

Domaine Tropez het resultaat van een passie voor wijn gericht op maken van top kwaliteit wijnen en fantastische uitmonstering. Meerdere médailles later blijven de wijnen en de uitstraling origineel, pakkend en trendy. De Wijnen van Domaine Tropez onderscheiden zich niet alleen van kwaliteit, de hele sfeer ademt Saint Tropez uit. Zon, zee en strand. De luxe jachten in de haven, de overvolle terrasjes maar ook de clubs en disco’s. Over vormgeving heeft men zeker nagedacht; elke fles is voorzien van een eigentijds design. Gepaard met de uitstekende kwaliteit zijn de wijnen van Domaine Tropez een ‘eyecatcher’ en een ‘must-have’ op elke strandtent, feest of gala.

Bij Grandcruwijnen hebben het gehele gamma aan wijnen van Domaine Tropez. Er zijn diverse uitvoering van de Saint Tropez rose’s zoals daar is de Crazy Tropez rose, de Sand Tropez rose en de Sand Tropez rose. Absolute top-kwaliteit. Naast dit alles is er een zeer fraaie witte-en rode wijn en wat te denken van de Saint Tropez Rose ICE. Dit is een blend van puur necarine-sap en rose-wijn en is laag-alcoholisch en er is zelfs een Saint Tropez ICE met 0% alcohol.

De Saint Tropez rose’s zijn geweldig als terras-wijn maar ook uitstekende begeleiders bij lichte maaltijden (bijvoorbeeld een heerlijke salade) en bij vis- en schelpdieren.

Wist je trouwens?
Grandcruwijnen.nl heeft nu ook een app voor de beste aanbiedingen en de leukste foto’s. Beschikbaar voor Android en iPhone! Download hem hier.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.