DiVino blaast monumentaal pand nieuw leven in

Print

De oude jongensschool in het centrum van het Brabantse Hapert krijgt met DiVino restaurant en wijnbar een smaakmakende nieuwe bestemming. Dit gemeentelijk monument was vroeger de plek waar de helft van de Hapertse jeugd naar school ging. Afgelopen weken is er hard gewerkt om de oude jongensschool te transformeren naar DiVino. Vanaf 30 juni bieden Eric van Gerwen en zijn vriendin Iris van Berkel in dit monumentale pand 370m2 aan gezelligheid en 150m2 aan zonnig terras. Gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal in het concept van deze twee jonge Kempische horeca ondernemers.

Uitgebreid tafelen of klein genieten van de pure smaken met een Italiaanse knipoog, alles bereid in de open keuken. Ook is er een ruim aanbod aan Italiaanse wijnen die groots gepresenteerd worden in de openbare wijnbibliotheek. De monumentale charme is gebleven, maar Eric en Iris hebben er een eigenzinnige, stijlvolle draai aan gegeven. Door de familiaire, huiselijke inrichting, voel je je hier als gast direct thuis. Ook is er rekening gehouden met mindervaliden en desgewenst kunnen groepen of families in een afgesloten ruimte genieten van heerlijke wijnen en spijzen.

Wijnbibliotheek_nologo

Italiaanse wijn, exclusief voor DiVino Hapert

Wijnhuis Villa Sandi presenteerde eerder dit jaar vol trots hun exclusieve Opere Serenissima DOC op de wereldberoemde beurs Vinitaly. De mousserende wijn is een volwaardig tegenhanger van de champagne soort. Eric en Iris waren er als de kippen bij om dit pracht product exclusief te mogen schenken in Nederland. Villa Sandi is een van de weinige huizen wat na het persen, het sap opslaat op een gecontroleerde tempratuur onder de grond. Er wordt een aantal keren per jaar gevinivieerd zodat de kwaliteit en frisheid gedurende het hele jaar kan worden gegarandeerd. Dit was voor beide Kempische horeca ondernemers een duidelijke reden om ook de DiVino huiswijn te schenken uit de collectie van Villa Sandi.

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.