De Wijnagenda – Welke wijnproeverijen zijn er dit weekend?

Wijnproeverijen - 30 november, 1 & 2 december 2102Welke wijnproeverijen staan er voor dit weekend (30 november, 1 & 2 december 2012) op het programma?

Je kan merken dat de Sint in het land is en we druk bezig zijn met het vieren van Sinterklaas en natuurlijk het daarbij behorende doen van Sinterklaasinkopen. Half Nederland viert dit weekend Sinterklaas, dus ik heb dan ook niet zo veel wijnproeverijen kunnen vinden voor dit weekend. Volgend weekend daarentegen barst het weer van de wijnproeverijen, maar daarover volgende week meer (of kijk in de Wijnagenda van december met daarin veel leuke wijnproeverijen die gedurende de gehele maand december worden gehouden.

De wijnproeverijen van dit weekend

Erg leuk vind ik wel om te vertellen dat er morgen een lunch in Breda is met als onderwerp Wijn & Social Media. Hier kun je je niet meer voor opgeven, maar niet getreurd, wij van Wijnbloggers zijn er bij aanwezig dus binnenkort hoor je daar zeker meer over…

Zaterdag is er een Wapenveld een Prosecco Wijnproeverij, georganiseerd door Viniveristeit. Tijdens deze wijnproeverij komen onderwerpen als het wijngebied, de vinificatie en classificaties aan bod. En je kunt natuurlijk ook Prosecco wijnen proeven. Voor deze wijnproeverij moet je je wel aanmelden!

Zondag houdt Wijnbar VinVIn in Utrecht een Open Proeverij . Ook voor deze wijnproeverij moet je je aanmelden. Dit kan via de mail, maar woon je in Utrecht, dan kun je ook even binnenlopen bij VinVin en aan de bar doorgegeven dat je erbij wilt zijn.

De wijnproeverijen op een rijtje

Wanneer Wat Waar Hoe laat Hoeveel
Vrijdag 30-11-2012 Wijn en Social Media Lunch Latour, Sint Annastraat 2, 4811XK Breda 12.00 tot 14.00 uur € 22,95
Hiervoor kun je je niet meer aanmelden
Zaterdag 01-12-2012 Prosecco Wijnproeverij – Viniveristeit Viniversiteit
Noorderkampweg 5
Wapenveld
19.30 tot 21.30 uur € 25,00
Aanmelden via website
Zondag
02-12-2012
Open Proeverij Wijnbar VinVIn WIJNBAR VINVIN
Predikherenstraat 19
3512 TL Utrecht
telefoon: 030 75 23 936
e-mail: info@wijnbarvinvin.nl
Aanvang: 15.00 uur € 25,00
Aanmelden via
info@wijnbarvinvin.nl

Heb jij een leuke tip voor wijnproeverijen of andere wijnevenementen die we kunnen opnemen in onze Wijnagenda, laat het ons dan weten! (info@wijnbloggers.nl)

Kijk voor meer wijndiners, wijnevenementen wijnproeverijen  december, maar ook al een aantal voor januari volgend jaar, ook eens op onze Wijnevenementenpagina.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.