De Grote Hamersma 2014 Wijnproeverij bij Wijnkoperij Mondovino

wijnproeverij Wijnkoperij Mondovino - De grote Hamersma 201450 eervolle vermeldingen kreeg Wijnkoperij Mondovino in De Grote Hamersma 2014. Reden voor Wijnkoperij Mondovino om een aantal van deze door Hamersma bekroonde wijnen dit weekend op de proeftafel te zetten. Vandaag en morgen kun je bij Wijnkoperij Mondovino in Zwolle terecht voor het proeven van een aantal van deze wijnen.

Wat zal er op de proeftafel staan?

Maar liefst zes wijnen van Wijnkoperij Mondovino kregen van Hamersma een negen of hoger. De Domaine Richeaume Provence Cuvée Tradition 2011 kreeg van Harold Hamersma zelfs een 9+. Maar ook de wijnen Reichsrat von Buhl Pfalz Riesling Sekt Brut 2011,Viña von Siebenthal Carmenère Reserva 2011Le Champ des Murailles Corbières Boutenac 2010Cercius Côtes du Rhône 2012J.L. Denois Pays d’Oc Cabernet Franc 2011 werden goed beoordeeld en kregen een negen.

Of deze topwijnen dit weekend ook bij Wijnkoperij Mondovino op de proeftafel komen te staan, is nog een grote verassing, maar er zullen zeker juweeltjes bij zitten.

Wijnproeverij De Grote Hamersma 2014 – Wijnkoperij Mondovino

Deze wijnproeverij is zowel vrijdag als zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur te bezoeken en er zijn geen kosten aan verbonden. Wijnkoperij Mond0vino vind je aan de Assendorperstraat 107 in Zwolle.

Voor meer informatie zie de website van Wijnkoperij Mondovino‘.

De Grote Hamerma 2014

De Grote Hamersma 2014 ligt alweer even in de verschillende boekwinkel en ook in deze nieuwe editite beoordeelt Harold Hamersma wederom allerlei wijnen uit verschillende prijsklassen. Niet alleen de beste wijnen onder de 5 euro en de flessen tussen 5 en 10 euro, maar ook de exclusievere vondsten komen aan bod. De Grote Hamersma 2014 winkelt bij supermarkten, is vaste klant bij wijnspeciaalzaken, loopt binnen bij slijterijketens en selecteert de beste internetaanbieders.

De Grote Hamersma 2014 verschijnt nu voor de vierde keer op rij. In 2011 werd De Grote Hamersma uitgeroepen tot De Beste Wijnkoopgids van Nederland. De Grote Hamersma 2014 is te bestellen bij de verschillende online boekwinkels, maar natuurlijk ook gewoon in de boekwinkel!

De Grote Hamersma 2014

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.