Van de Wijnpers: De Grote Hamersma 2013 is uit!

Wijngidsen De Grote Hamersma 2013De Grote Hamersma 2013 is uit! In deze nieuwe editite beoordeelt Harold Hamersma wederom allerlei wijnen uit verschillende prijsklassen. Niet alleen de beste wijnen onder de 5 euro en de flessen tussen 5 en 10 euro, maar ook de exclusievere vondsten komen aan bod. De Grote Hamersma 2013 winkelt bij supermarkten, is vaste klant bij wijnspeciaalzaken, loopt binnen bij slijterijketens en selecteert de beste internetaanbieders. De gids bevat 2439 wijnrecensies.

Natuurlijk is er in deze uitgave van De Grote Hamersma  2013, overigens dit jaar in een luxe gebonden editie, ook weer volop informatie te vinden over de meest voorkomende druivenrassen, een wijnwoordenregister en andere kennis over wijn.

Extra dit jaar is de bewaarwijnbijlage met daarin alles over het bewaren van wijn en ook is er een extra bijlage over de favoriete wijnen van BN’ers.

De Grote Hamersma 2013 verschijnt nu voor de derde keer op rij. In 2011 werd De Grote Hamersma uitgeroepen tot De Beste Wijnkoopgids van Nederland.

Ik heb De Grote Hamersma 2013 nog niet gelezen en overigens ook nog niet in huis.De wijngids is natuurlijk via verschillende (online) winkels te verkrijgen. (Bol.com. NRCLux of te winnen via Plusonline)

Trailer De Grote Hamersma 2013

In het onderstaande filmpje de aankondiging dat de Grote Hamersma 2013 binnenkort in de winkels ligt. Leuk, de glasbak die geleegd wordt. Als je ook 7000 wijnen proeft, heb je heel wat flessen weg te brengen. 😉

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.