DE EERSTE ‘THE FAT DOG’ FRANCHISE IS EEN FEIT, OP DE ZUIDAS !

DE EERSTE ‘THE FAT DOG’ FRANCHISE IS EEN FEIT, OP DE ZUIDAS !

Sterrenchef Ron Blaauw heeft een tweede vestiging van zijn ‘haute’ fast food concept The Fat Dog geopend, in samenwerking met OSP Zakelijke Catering. De nieuwe vestiging bevindt zich in het hoofdkantoor van ABN-Amro op de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam en is het eerste The Fat Dog franchisefiliaal.

Ron Blaauw had in februari dit jaar aangegeven het concept uit te willen breiden door middel van franchising. Uit de vele geïnteresseerde partijen is er voor gekozen om de eerste stap te maken samen met OSP.

Ron Blaauw: ‘we zochten de samenwerking met een professionele partij om de markt op te gaan met The Fat Dog. OSP verzorgde al de catering bij de ABN-Amro en diverse grote bedrijven in de randstad. Ze hebben ons benaderd om een filiaal van The Fat Dog te openen bij ABN-Amro en er was direct een klik. Onze ambitie is om samen in de business-to-business markt The Fat Dog verder uit te rollen. Het is geweldig dat een partij als ABN-Amro ook openstond voor OSP om een nieuw creatief concept in hun kantoor te mogen openen.

Bij The Fat Dog – Gustav Mahler kunnen de medewerkers van ABN-Amro terecht voor ambachtelijke hotdogs met de meest heerlijke toppings en uiteraard wordt er ook een vegetarische variant aangeboden. Daarnaast worden er verse sapjes en signatuur salades van Ron Blaauw verkocht.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.