Champagne Top 5 door Wijnbloggers

Een lekkere Top 5 Champagne, die je graag wilt open trekken met een feestelijke gelegenheid. Een trouwerij, het behalen van een diploma, verjaardagen, maar ook klassiek het Oud en Nieuw zijn de gelegenheden om de bubbels te laten vloeien en de champagnekurk te laten knallen. Het is best wel lastig een mooie en niet te dure Champagne te vinden. Uiteraard wil je niet je hele portemonnee aan de kassa leeg schudden en veel te veel te betalen voor de bekende merken. Natuurlijk zitten daar prima Champagnes tussen, maar het is veel leuker om in het weeshuis van de champagnes, die ene champagne, van het, op het oog wellicht, wat onbekende merk, uit te proberen. Er zijn namelijk meer onbekende namen dan bekende, dus keuze genoeg! Maar welke bubbels zijn de moeite waard om uit te proberen?  Om je een beetje te helpen hebben onze Wijnbloggers hun lijstjes met hun favoriete champagnes voor je klaar gemaakt, waaruit wij een Champagne Top 5 hebben samengesteld. Dus laat je verassen. Hierbij onze Top 5 Champagne

Champagne Top 5

[table “” not found /]

Heb jij Champagne suggesties?

Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw tips over lekkere rode, witte, rosé wijnen met een prijs tussen de 7 en 20 euro of over Champagne met een prijs tussen de 10 en maximaal 55 euro (het is immers champagne) die een plaats verdienen in de ranglijsten. Je kunt je suggesties sturen naar info@wijnbloggers.nl of een persoonlijke wijnnotitie invullen met behulp van ons formulier.

Champagne top 5 nader verklaard

Waarom een Champagne top 5? Wij houden van duidelijke, eerlijke en niet-commerciële proefnotities, die voor gewone wijnliefhebbers (zoals wij) te begrijpen zijn. Hoe vaak kom je niet ‘vinologisch’ verantwoorde proefnotities tegen, die je weinig zeggen over de werkelijke smaak van de wijn? Precies: te vaak! Wij vertrouwen op onze eigen smaak en die van onze mede-proevers. En hopelijk ook op die van jou. We proeven in een panel al onze top 5 champagnes: als we ze lekker vinden dan zijn ze kandidaat voor de top 5, anders niet. Dus in onze ranglijsten geen wijn die een hoge winstmarge of een grote naam heeft, tenzij die echt lekker is. Ons doel is om onze bezoekers een prima assortiment aan betaalbare – dat wil zeggen grofweg geprijsd tussen de 10 en 55 euro – champagnes te presenteren. En ons assortiment telkens te updaten en verbeteren op basis van nieuwe voorstellen van onze proevers en bezoekers. Dus: lekkere wijn, gekozen door jou, geproefd door ons!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.