Champagne Bollinger 002 voor 007

Bollinger 002 for 007 ChampagneWe zijn een beetje in James Bondsferen. Heeft van alles te maken met de nieuwste film van James Bond, Skyfall, die vorige week woensdag in première ging in de Nederlandse bioscopen. De nieuwe Bond-film kende een droomstart in Nederland en verbrak alle records in ons land. Het afgelopen weekend zagen 400 duizend Nederlandse bezoekers de film en daarmee bracht het drieëntwintigste deel uit de Bondreeks ruim 4,4 miljoen euro op in één weekend.

Drieëntwintig delen James Bond, dat zijn er nogal wat. James Bond bestaat dit jaar ook nog eens 50 jaar. De afgelopen 50 jaar hebben we James Bond goed leren kennen. James Bond is een man van stijl, actie, snelle auto’s, Bond girls en natuurlijk martini. Maar naast martini drinkt James Bond ook vaak champagne. Eerder deze week schreven we al dat James Bond als het om champagne gaat in zijn films vaker Bollinger drinkt dan Dom Pérignon.

Daarom is het ook niet gek dat Bollinger het 50-jarige jubileum van 007 niet ongemerkt voorbij laat gaan. Een feestje, en in dit geval best een bijzonder feestje, kan toch niet gevierd worden zonder champagne en de bijbehorende rondvliegende kurken. Dus Bollinger heeft een stijlvol champagne eerbetoon  aan James Bond gemaakt: de champagne boxset “Bollinger 002 voor 007”.

Champagne boxset “Bollinger 002 voor 007”.

Bollinger heeft ter ere van het 50-jarig jubileum van James Bond dan ook een boxset met de titel “Bollinger 002 voor 007” uitgegeven. De box oogt als de geluidsdemper van het wapen van James Bond, de Walter PKK. In de box bevindt zich een mooie fles champagne. Wil je de fles echter openen dan moet je eerst de code 007 invoeren. Naast het invoeren van de code 007 moet je ook nog  iconische pistoollogo, dat vaak voorkomt bij opening van de film, invoeren. Dat invoeren is niet ingewikkeld. Dat gebeurt gewoon door te draaien aan het cijfercombinatieslotje dat er aanzit.

De fles champage

Zoals net al geschreven ligt er in de box een fles champagne. Deze fles – uiteraard met een James Bond ontwerp –  is een Bollinger La Grande Annee 2002 . Deze Bollinger La Grande Annee 2002 is volgens Mathieu Kauffmann, Bollinger chef de cave ,“de meest bijzondere vintage van het afgelopen decennium”.

De “Bollinger 002 voor 007” box is al vanaf 1 oktober te koop bij een aantal geselecteerde verkooppunten voor € 150,-.

Bron: luxesh.com

Voor wie nog niet naar Skyfall is geweest: De trailer…

http://www.youtube.com/watch?v=siyfwgBRGPo=player_embedded

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.