Cava Brutal is de nieuwe champagne killer

cava brutal

Nieuw in Nederland: CAVA BRUTAL

Cava Brutal is een non-traditioneel, non-conformistisch en ‘non parlez Français’-achtige bubbel. Opgegroeid en gerijpt in Spanje en uitgegroeid tot champagnekiller bij creative agency SuperRebel.com in Breda. Met het gedurfde design zijn alle wijnconventies gesneuveld. Weg met de tierelantijnen, krulletters en glimmende nepmedailles: dit is CAVA BRUTAL.

Cava Brutal

CAVA BRUTAL is het antwoord op de traditionele wereld van champagne. Champagne staat bekend als de feestwijn bij uitstek, alleen is de prijs vaak minder feestelijk. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van sommige champagnes. CAVA BRUTAL is een cava van topkwaliteit. Dankzij een rijping van 18 maanden mag het zichzelf een reserva noemen, vergelijkbaar met de betere champagnes.

Most brutiful time of the year

De lancering tegen het einde van het jaar is natuurlijk niet voor niets. Nederlanders drinken de meeste bubbels rondom de jaarwisseling. Maar dit is nog maar het begin. Met het thema ‘Life is brutiful’ hoopt CAVA BRUTAL een vaste plek te veroveren in het Nederlandse wijnschap. Er zijn vast een paar overgewaardeerde champagnes die hun plek willen afstaan. Naast een aantal geselecteerde adressen is SuperRebel CAVA BRUTAL verkrijgbaar in de webshop van SuperRebel.com voor € 72,- per doos van zes flessen.

Champagne killer

CAVA BRUTAL werd ontwikkeld door creative agency SuperRebel.com uit Breda, in samenwerking met de Spaanse wijnmaker Joan Rovira. De cava is samengesteld uit de druivenrassen Macabeo, Xarello, Parellada, Chardonnay en een flinke dosis mentaliteit. Het design van de fles rekent af met de traditionele wereld van champagne en gaat niet alleen qua inhoud, maar zeker ook visueel de strijd aan met de bekende champagnemerken. Of zoals Lodewijk Varossieau, creative director bij SuperRebel.com het zegt: “If you want to beat champagne, you have to be brutal.”

– persbericht –

Enhanced by Zemanta
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.