Tussenstand Beste Wijnwinkel & WijnWebWinkel bekend

Beste Wijnwinkel en Beste WijnWEBwinkel 2015 Verkiezing

Ook dit jaar neemt Perswijn Magazine samen met de wijnconsument de Nederlandse wijnwinkels onder de loep om zo te bepalen wie de titels ‘ Beste Wijnwinkel van het jaar 2015’ en ‘ Beste Wijnwebwinkel van het jaar 2015’ mag dragen. Wat is de beste wijn(web)winkel van Nederland in 2015? Waar moet je zijn als je online wijn wilt bestellen? Bij welke wijnwinkel is de service ouderwets goed? Het assortiment breed en boeiend? De wijnadviezen verrassend en overtuigend?

Verkiezing Beste Wijnwinkel & WijnWebWinkel van 2015: Tussenstand Stemronde

Ook dit jaar heeft Perswijn de hulp weer ingeroepen in van de mensen die dit het best kunnen beoordelen: de consumenten. Tot en met 31 augustus kan er gestemd worden op de deelnemende winkels en webwinkels. Op www.wijnwinkelvanhetjaar.nl kan men zijn/haar stem uitbrengen op de deelnemende winkels en webwinkels!

Tussenstand Top 5 Beste Wijnwinkel & WijnWebwinkel van het Jaar

Wijnwinkel WijnWebWinkel
1 Wijnhandel Bas Baan – Zwijndrecht www.flesjewijn.com
2 Wijnhandel Oranje – Schiedam www.wijngemak.nl
3 Thiessen Wijnkoopers – Maastricht www.vinuno.nl
4 Heeren van de Wijn – Veenendaal www.thiessen.nl
5 Wijnkoperij van Bilsen – Tilburg www.ic-wines.nl

Op  www.perswijn.nl/artikel/tussenstand-stemronde-wijnwebwinkel-van-het-jaar vind je een uitgebreider overzicht van de tussenstand van de beste wijnwinkels en wijnwebwinkels.

Mysteryshopper

Naast het stemmen krijgt ook elke deelnemende winkel een bezoek van een mistery shopper. De 25 winkels met de meeste stemmen (zowel bij de wijnwinkels als de webwinkels) worden beoordeeld door een onafhankelijke, kundige vakjury. Deze onderwerpt de winkels aan een nauwkeurig onderzoek met betrekking tot de volgende aspecten: assortiment,
presentatie/vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, service/interactiviteit, informatie, X-factor en promotie. De vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel wordt uitgeroepen tot ‘ Beste Wijnwinkel van het jaar 2015’en ‘ Beste Wijnwebwinkel van het jaar 2015’. Dit zal, samen met de nummers 2 en 3, bekend gemaakt worden op 26 oktober 2014 tijdens de Perswijn Najaarsproeverij in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar.

Prijzen

De winnende wijnwinkel mag een jaar lang de titel ‘Wijnwinkel van het jaar 2015’ dragen, krijgt een trofee en oorkonde, én wordt in het zonnetje gezet met een mooie reportage in Perswijn. Daarnaast biedt Wines of South Africa (WOSA) de winnende wijnwinkel een 7- daagse wijnreis naar Zuid-Afrika aan. De reis zal plaatsvinden tijdens de oogst, begin 2015.
WOSA draagt de kosten voor vlucht, verblijf, vervoer en maaltijden gedurende een week. De nummers 2 en 3 winnen een ‘verwenarrangement’ bij Kasteel Engelenburg te Brummen, inclusief een 5-gangendiner met Zuid-Afrikaanse wijnen, overnachting in een koloniaal ingerichte kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet.

De ‘Wijnwebwinkel van het jaar 2015’, ontvangt net als de winnende wijnwinkel een trofee en oorkonde, en een reportage in Perswijn. Daarnaast stelt Flespakket.nl voor deze winnaar een budget aan verzendwaarde beschikbaar, ter waarde van € 1500,-. De nummers 2 en 3 krijgen respectievelijk € 750,- en € 250,- aan verzendwaarde cadeau.

Harold Hamersma in Jury Beste Wijnwinkel 2015De Jury

De jury voor de verkiezing Beste Wijnwinkel van het Jaar bestaat dit jaar uit:
• Ronald de Groot (juryvoorzitter), hoofdredacteur Perswijn
• Harold Hamersma, wijnschrijver en -publicist
• Ellen Dekkers, wijnschrijfster
• Erik Hemmes, retailspecialist en category management consultant
• Sjoerd de Groot, hoofdredacteur website Perswijn

Bij de verkiezing Wijnwebwinkel van het Jaar bestaat de jury uit:
• Sjoerd de Groot (juryvoorzitter), hoofdredacteur website Perswijn
• Lars Daniëls MV, redacteur Perswijn en website Perswijn
• Lars Heugel, directeur Marketing PostNL Pakketten
• Ronald de Groot, hoofdredacteur Perswijn

– persbericht –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.