Beste wijnwinkel van Nederland 2014 is bekend!

Beste wijnwinkel van het jaar 2014En de winnaar is….

Gisteren is in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar tijdens de Winterproeverij van vakblad Perswijn de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing Beste wijnwinkel van Nederland 2014. By the Grape winery Velp mag zich een jaar lang Beste Wijnwinkel van Nederland noemen!

Het is duidelijk dat de 3.0 multichannel strategie, waarop By the Grape zich vanaf het begin focust en waarbij online en offline elkaar versterken, een succes is.

Consumenten stemmen eerst voor Beste Wijnwinkel

De verkiezing Beste Wijnwinkel wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad Perswijn. In de eerste ronde konden consumenten via internet hun stem uitbrengen voor hun favoriete wijnwinkel, waarna er een top 10 werd samengesteld. Daarna beoordeelde een vakjury aan de hand van aanvullend cijfermateriaal en een anoniem bezoek aan de winkels wie uiteindelijk de winnaar zou worden. De vakjury bestond dit jaar uit Ronald de Groot (juryvoorzitter), hoofdredacteur Perswijn, Harold Hamersma, wijnschrijver en –publicist, Ellen Dekkers, wijnschrijfster en cursusleidster van de Vinologenopleiding aan de Wijnacademie, Erik Hemmes, retailspecialist en category management consultant en Guido Quaden van Sauter Wijnen – winnaar 2013.

Groei tegen de crisis in

Over het eerste half jaar liet By the Grape een flinke groei zien, tegen de crisis in. De vestiging in Velp, waar al meerdere wijnwinkels waren, heeft zich in slechts twee jaar tijd een vaste plek veroverd met een groeiende vaste klantenkring. Van By the Grape is dit voorjaar ook een vestiging in Utrecht geopend en 29 november a.s. volgt de opening in Amsterdam. De overgang naar een uniek betaalsysteem van Adyen maakt de beleving in de winkel nog mooier; een filmpje hierover werd aan wereldwijd aan multinationals vertoond. Net als overigens de wijndocu Kissed by the Grape waaruit By the Grape is voortgekomen.

Serving excellence in wine

Bij By the Grape hanteren we het principe Serving excellence in wine en zijn we volledig gericht op service. Elke dag vragen we ons af waarom je bij ons je wijn zou willen kopen en niet in de supermarkt, waar je toch al dagelijks komt. Het antwoord is: vanwege de beleving, service en de wijnen die je niet zult vinden in de supermarkt. Bovendien steun je met je aankoop onafhankelijke en getalenteerde wijnmakers uit alle delen van de wereld!

Over By the Grape

Wijn is bezieling volgens By the Grape. Wij geloven in: kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- & fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten.

– PERSBERICHT –

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.