Verkiezing Beste Wijnwinkel 2013 en WijnWEBwinkel 2013: Stem op je favoriet!

Beste Wijnwinkel van Nederland 2013Het is nog een paar dagen mogelijk om te stemmen op je favoriete wijnwinkel of wijnWEBwinkel. Want… tot 9 september kun je je stem geven aan je favoriete wijnwinkel of wijnWEBwinkel  op de website van Perswijn, initiatiefnemer van de verkiezing Beste Wijnwinkel van Nederland en Beste WijnWEBwinkel van Nederland. De winnaar van de verkiezing mag zich het gehele jaar Beste Wijnwinkel 2013 of Beste WijnWebwinkel 2013 noemen.

Stemmen
en op je favoriete Wijnwinkel of WijnWEBwinkel

Sinds 16 augustus kun je stemmen op 500 genomineerde wijnwinkels en wijnWEBwinkels. Er zijn 270 wijnwinkels genomineerd en 230 wijnWEBwinkels.

De wijnwinkels en wijnWEBwinkels met de meeste stemmen zullen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. De jury zal deze winkels aan een nauwkeurig onderzoek onderwerpen en ook vragen om aanvullend cijfer- en documentatiemateriaal.  Na dit onderzoek zal de vakjury bepalen welke wijnwinkel zich “De Beste Wijnwinkel 2013” en welke wijnWEBwinkel  zich “ De Beste WijnWEBwinkel 2013” mogen noemen.

Beste Wijnwinkel van Nederland

Tijdens de Perswijn Winterproeverij, die op 21 oktober in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar gehouden wordt, zullen de winnaars van de verkiezing bekend gemaakt worden en de winnaars van de verkiezing zullen ook tijdens deze Winterproeverij gehuldigd worden.

Winnaars 2012

Vorig jaar werd deze verkiezing ook georganiseerd en toen werd Montevino uit Zwolle uitgeroepen tot Beste Wijnwinkel 2012 en Vindict.nl werd verkozen tot Beste WijnWEBwinkel van 2012.

Bron: Perswijn.nl

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.