Beste Wijnwinkel 2013 en Beste WijnWEBwinkel 2013 bekend

Beste wijnwinkel 2013Afgelopen zondag en maandag werd de Winterproeverij gehouden van het Wijnmagazine Perswijn. De Winterproeverij  in het mooie Kasteel de Wittenburg in Wassenaar, was volgens de berichten op Twitter gezellig druk en waren er heerlijke wijnen te proeven. Een aanrader voor volgend jaar dus. Tijdens deze winterproeverij zijn de winnaars van de verkiezing Beste Wijnwinkel 2013 en Beste WijnWEBwinkel 2013 bekendgemaakt. De winnaars van de verkiezing mogen zich het gehele jaar Beste Wijnwinkel 2013 of Beste WijnWEBwinkel 2013 noemen.

Beste Wijnwinkel 2013

In de categorie Beste Wijnwinkel 2013 waren de volgende 10 wijnwinkels genomineerd door het publiek en gewogen en goed bevonden door de jury: VojacekGastrovino Griffioen wijnkoperijWijnhandel OranjeChateautjesMarius ‘jouw wijnvriend’Heeren van de Wijn VeenendaalBy the Grape wineryWijnkoperij Henri Bloem AmstelveenWijnboetiek Het Gouden Glas en Sauter Wijnen Maastricht.

Na rijp beraad en onderzoek van de vakjury is deze tot de volgende uitslag gekomen: Op nummer 3 is geëindigd: Vojacek uit Maastricht, gevolgd door Wijnkoperij Henri Bloem Amstelveen op nummer 2. De Wijnwinkel die zich het gehele jaar de Beste Wijnwinkel 2013 mag noemen, is…  Sauter Wijnen Maastricht!

Beste WijnWEBwinkel 2013

In de categorie Beste WijnWEBwinkel 2013 waren de volgende 10 wijnWEBwinkels genomineerd door het publiek en vervolgens beoordeeld door de jury of ze in de finale komen: flesjewijn.comic-wines.nlwijnadvies.nlwijnenvanoranje.nlmonega.nlastridentherese.nlbythegrape.com, dewijntherapeut.nl en grapy.nl.

Ook hier is na rijp beraad en onderzoek van de vakjury de jury tot de volgende uitslag gekomen: Op nummer 3 is geëindigd: bythegrape.com. gevolgd door wijnadvies.nl op nummer 2. De wijnWEBwinkel die zich het komende jaar het hele jaar de Beste WijnWEBwinkel 2013 mag noemen, is…monega.nl

Wij van Wijnbloggers willen alle finalisten en winnaars van de Verkiezing Beste Wijnwinkel 2013 en Beste WijnWEBwinkel hartelijk feliciteren met deze mooie prestatie!

Gerelateerde berichten

Verkiezing Beste Wijnwinkel 2013 en WijnWEBwinkel 2013: Stem op je favoriet!
Finalisten Beste Wijnwinkel 2013 en WijnWEBwinkel 2013 bekend

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.