Utrecht kiest beste wijn voor de feestdagen

Utrecht Wijnstad - Beste wijn voor de Feestdagen

Maandag 16 december zal voor het eerst in Utrecht de beste wijn voor de feestdagen worden verkozen tijdens de Utrechtse Feestdagen wijn verkiezing 2013. Een proefpanel zal op deze avond een wijn uitroepen tot Beste wijn voor de feestdagen.

Utrechtse Feestdagen wijn verkiezing

De Utrechtse wijn verkiezing wordt dit jaar voor het eerst gehouden en wordt georganiseerd door Utrechtwijnstad.nl in samenwerking met het bekende Utrechtse Wijncafé Lefebvre.

Voor de  Utrechtse Feestdagen wijn verkiezing 2013 zijn er door 10 Utrechtse wijnwinkels wijn ingezonden. Natuurlijk hebben deze wijnwinkels hun lekkerste of mooiste wijn die ze in hun winkel hebben staan voor de feestdagen, ingezonden, want natuurlijk wil iedereen dat zijn of haar wijn wordt uitgeroepen tot Beste wijn voor de Feestdagen!

Om mee te kunnen dingen naar de prijs mogen de ingestuurde wijnen niet duurder zijn dan 15 euro (winkelprijs) en moeten de wijnen “feestelijk” zijn. Wat een feestelijke wijn is, mag de winkelier zelf naar eigen inzicht bepalen.

De deelnemende wijnwinkels zijn:

Proefpanel kiest de Beste wijn voor de Feestdagen

Maandagavond om 20.00 zal een proefpanel, bestaande uit diverse wijnprofessionals en enthousiaste wijnliefhebbers, de ingezonden wijnen blind proeven en beoordelen. De geproefde wijnen zullen punten krijgen. Als het Proefpanel aan het einde van de avond alle punten heeft verdeeld, dan zal de wijn met de meeste punten uitgeroepen worden als Utrechtse Feestdagen wijn 2013!

Wil jij weten welke wijn er gaat winnen, welke wijn wordt uitgeroepen tot de beste wijn voor de feestdagen en welke wijn een echte aanrader is om tijdens de kerstdagen en het kerstdiner te schenken, houd dan de website van Utrechtwijnstad.nl in de gaten of hun Facebookpagina!

Bron: Utrechtwijnstad.nl

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.