Verkiezing Beste Huiswijn van het Jaar komt er weer aan!

Beste Huiswijn van het jaarZoals elk jaar zal er ook dit jaar weer een verkiezing voor de beste huiswijn van het jaar worden georganiseerd. The Wine & Food Association nodigt dan ook importeurs, restaurateurs en (eet)caféhouders weer van harte uit om deel te nemen aan deze Beste Huiswijn van het Jaar-verkiezing, oftewel de Nationale Huiswijn-/Open Wijncompetitie 2014. Op Donderdag 10 april 2014 zullen de winnaars van de Beste Huiswijn van het Jaar bekend worden gemaakt.

Beste Huiswijn van het Jaar

Voor deze verkiezing tot Beste Huiswijn van het Jaar zullen deelnemende huiswijnen in vier verschillende categorieën worden beoordeeld. Elke categorie kent nationale en regionale winnaars voor zowel rode huiswijn als witte huiswijn.

De vier verschillende categorieën zijn:

  1. Café
  2. Eetcafé, Brasserie, Restaurant
  3. Elite Restaurant (+ subcategorie: 3A aperitief of 3B gastronomisch): 
GaultMillau van 16 tot 20 punten, Michelinster, lidmaatschap van een van de  samenwerkingsverbanden: Alliance Gastronomique, Les Patrons Cuisiniers, Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Tot en met vrijdag 14 maart (16.00 uur) is het nog mogelijk om je wijnen in te sturen.

Over The Food & Wine Association

De Wine & Food Association is onder andere uitgever en organisator van diverse vakbeurzen en evenementen op het gebied van wijn, ‘fine food’, gastronomie, hotellerie, ‘lifestyle’ en reizen. Als uitgever is de Wine & Food Association onder andere verantwoordelijk voor de publicaties als het magazine Proefschrift, de restaurant- en hotelgids GaultMillau en de JaargidsWijn. Daarnaast organiseert de Wine & Food Association o.a. evenementen en vakbeurzen als Wine Professional (januari), de Fine Food Professional met de GaultMillau Awards (oktober/november), het Proefschrift Wijnconcours met de Showcase GaultMillau (oktober), het Nederlands Wine & Food Festival met Primeurs (mei/juni) en diverse andere events.

Deze week nog meer op Wijnbloggers.nl

Glas wijn op? Laat je rijden… Vooral als je wat ouder bent
Wijnbouw in Engeland in een infographic
Meer dan 7 uur werken voor een fles wijn
Zuid-Afrikaanse wijn industrie viert 20 jaar democratie
Wijn (bouw) slecht voor Frans sperma?

Op de hoogte blijven van nieuws uit de wijnwereld, lekkere wijnen en leuke wijnproeverijen, volg Wijnbloggers ook op Facebook of Twitter!

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.