Barefoot Chardonnay

Zomers gezelschap tijdens een herfstige dag 

Volle tropische aroma’s met een vleugje perzik, fuji appels en een zoete hint van karamel. De nieuwe Chardonnay van Barefoot neemt je mee naar die dagen dat de zon ons leven bestierde. Maar zelfs als de kachel brandt, is deze fruitige goudkleurige wijn perfect gezelschap. Vooral als je hem combineert met een lekkere kaas, vis of een sappig kippetje. Of hem verwerkt in een herfstige appelcocktail.

 chardonnay

 

Barefoot Chardonnay heeft een goede zomer gehad. De Californische zon brandde niet al te fel, maar wist wel de regen weg te houden. De druiven aan de Chardonnaystruiken hebben precies genoeg zonlicht gekregen, met als gevolg een perfecte balans tussen zuur en zoet. Dankzij een koude fermentatie is de fruitige smaak behouden en is Barefoot Chardonnay een wijn die alle seizoenen van het jaar een tropisch tintje weet te geven.

 

Herfstige wijncocktail

Met Barefoot Chardonnay maak je een heerlijke frisse herfstcocktail genaamd Harvest Apple. Dit is het recept:

90 ml Barefoot Chardonnay
15 ml Orange Curaçao (sinaasappel likeur)
45 ml appelsap
1 eetlepel citroensap
Kaneelsuiker (garnering)
Paar schijfjes appel op een prikker als garnering

Maak de rand van het glas nat met een schijfje citroen en doop het in een bakje kaneelsuiker. Zet apart. Meng de overige ingrediënten in een cocktailshaker met ijs en schud goed om te mixen en te koelen. Schenk dit in het glas en garneer met de prikker met appelschijfjes.

Algemene informatie

Wijn met een goed hart
Living the care free life! Heerlijk met je blote voeten in het gras of zand genieten van een goed glas wijn. Dat was de gedachte toen in 1986 Barefoot Wines werd opgericht. Maar Barefoot is meer dan een wijn, het is een ervaring. Vanaf het begin is het namelijk de unieke missie om naast mooie wijnen te maken ook de wereld een beetje beter te maken door lokale goede doelen te steunen en bij te dragen aan meer tolerantie onder de medemens. Good things happen to those who do good! Sinds enkele jaren biedt Barefoot behalve stille wijnen ook mousserende wijnen. Barefoot Wine & Bubbly, get Barefoot and have a great time!

Overige informatie

Verkoopinformatie NL:        Walraven|Sax
Website:                                      www.walravensax.nl
Verkoopadviesprijs:               Barefoot Chardonnay fles 75 cl € 5,49
Verkrijgbaar bij:                       Plus, Poiesz, Jumbo en Makro
Alcoholpercentage:                13 %
Website Barefoot:                   www.barefootwine.com

-Persbericht-

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.