Baltazar: iedere maand drie flessen wijn op je deurmat

Hoe werkt het?

Ontvang iedere maand een Baltazar box met daarin drie verschillende flessen wijn voor 33 euro. Thuisbezorgd in heel Nederland, wanneer jij dat wilt. Baltazar is een flexibel abonnement: het is eenvoudig te pauzeren en maandelijks opzegbaar. De eerste keer betaal je met iDeal in je eigen veilige bankomgeving. De maanden daarna betaal je via automatische incasso. Ontdek unieke wijnen direct van de boer. Bij elke box zit een journaal met daarin informatie over de wijn, het verhaal van de boer en lekkere wijn en spijs tips. 

 

De wijnen

Over Baltazar

Baltazar is voor ons een zoektocht naar onontdekte wijnen die nergens in Nederland zijn te vinden. Maar wij kiezen niet voor de makkelijke weg door wijn te kopen bij importeurs. Wij gaan juist op zoek naar getalenteerde en onafhankelijke wijnboeren vanuit heel Europa. Juist door samen te werken met kleinschalige wijnboeren investeren we in het ambacht van wijn maken.

Elke maand introduceren wij nieuwe wijnboeren die we direct aan onze klanten koppelen in de vorm van een maandelijks wijnabonnement wat wij zelf bij de mensen thuis brengen.

Wat vonden wij van de wijnen?

Uiteraard moesten wij ook even de proef op de som nemen en hebben wij mogen genieten van een mooi assortiment van drie wijnen. Voordat we ingaan op onze mening over de wijn willen we toch zeker benadrukken dat dit concept hartstikke rustgevend is. Je kan je dus gewoon laten verrassen en hoeft niet meer een halve dag te twijfelen welke wijn je wil gaan drinken. Voor mij persoonlijk is dit een ware verlichting. De wijnen die ik heb mogen drinken waren alle drie verrassend goed! Ik wil bewust niet te veel gaan verklappen. Laat je verrassen en geef je over aan de keuze van een ander. Dat is ook wel eens fijn!

Smaakt naar meer? Je kunt de wijn gemakkelijk én met korting nabestellen via www.baltazar.nl

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.