Hoe houd je je Bag-in-Box ‘cool’ deze zomer?

Bag-in-Box Wijn; hoe houd je je wijn koel?De Bag-in-Box Wijn, wie kent het niet? Was de Bag-in-Box Wijn jaren geleden meestal nog van belabberde kwaliteit, vandaag de dag zijn de meeste Bag-in-Box wijnen goed te drinken. Vooral in witte wijn en rosé is de keuze uitgebreid en het grote voordeel van de Bag-in-Box is natuurlijk dat door de luchtdichte verpakking wijn, na opening, langer houdbaar is en dat de kwaliteit behouden blijft. De Bag-in-Box is een ideale oplossing voor feestjes (geen gedoe meer met een kurkentrekker) en de  zomer. Maar hoe houd je je wijn nu koel?

Bag-in-Box Wijnkoeler

Koninklijke Van Kempen & Begeer bedachten een mooie oplossing voor dit probleem en ontwierpen de Royal VKB Servin. De Royal VKB Servin is mooie wijnhouder waarmee je op elegante wijze je Bag-in-Box Wijn kunt serveren én je de wijn koel houdt en er ook nog eens cool uitziet. Allerlei soorten Bag-in-Box dranken kun je in de Royal VKB Servin stoppen.

Hoe blijft de wijn nu koel?

In de Royal VKB Servin passen Bag-in-Box dranken tot 3 liter. De wijnhouder bevat een gewicht dat even zwaar is als de wijnzak die je er in doet. Dit gewicht leg je voor gebruik eerst in de vriezer. Daarna stop je het gewicht terug in de Servin en zorgt het bevroren gewicht ervoor dat je wijn zo’n 4 uur koel blijft. Het gewicht zorgt er ook voor dat de wijnzak onder druk blijft en is tevens een indicator voor de resterende inhoud. Overigens heeft de Servin een handig handvat zodat je de Servin eenvoudig kunt verplaatsen naar elke plek die je wilt. Handig toch?

Royal VKB

Royal VKB is het nieuwste merk van Koninklijke Van Kempen & Begeer. Koninklijke Van Kempen & Begeer, opgericht in 1789, is van oudsher een zilverfabrikant en heeft haar productontwikkeling altijd afgestemd op de leefgewoontes van de moderne mens in de huidige maatschappij. Royal VKB heeft de afgelopen jaren met haar innovatieve designs al verschillende internationale en prestigieuze design prijzen gewonnen.

Bron: Persbericht

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.