Bacchus Wijnfestival is terug

unnamed (3)

Op 4, 5 en 6 september 2015 komt Bacchus Wijnfestival opnieuw naar het Amsterdamse Bos. Een uitverkocht festivalweekend zette vorig jaar de toon, dus ook dit jaar staan lekkere wijn, eten, muziek en gezelligheid drie dagen lang van 14.00 tot 23.00 uur op de menukaart. Op dinsdag 26 mei start de kaartverkoop voor de komende editie.

De wijn
De één kan er uren over praten en de ander vindt het gewoon lekker. Het doel van Bacchus Wijnfestival is om al deze mensen bij elkaar te brengen en er samen een goed weekend van te maken. Met het glas in de hand kan het feest beginnen want bij de wijnwinkels staan alle wijnen klaar, beginnend bij € 3,00 per glas. Natuurlijk kan men er ook voor kiezen om direct een fles te kopen en samen ergens te zitten of rond te slenteren. De meewerkende wijnwinkels zijn onder andere: B.J. De Logie, Bilderdijk Wijnhuys, Chabrol Wines, De Wijnschuur, Glandorf en Thijs, Henrie Bloem, Vindict Wine, Wijnkoperij de Hermitage, De Gouden Ton en Wijnhuis Zuid.

bacchus

Het eten
Kleurrijke mobiele keukens maken het festival levendig en serveren bij de wijn heerlijk fingerfood. Iedereen wordt uitgenodigd om op zoek te gaan naar de beste wijn-spijs combinaties. Nieuw dit jaar is een aantal Amsterdamse pop up restaurants van onder andere Marius, Brasserie van Baerle en Etikette. Aan tafel in een unieke ambiance, eet men hier een heerlijk drie gangen menu met een goed glas wijn.

Festival
Bacchus Wijnfestival is en blijft een festival, dus muziek en vermaak zijn heel belangrijk. De exacte line up wordt later bekend gemaakt, maar soul, snerpende saxofoons, ontspannen house en hip hop komen zeker voorbij. Zin in een “cheese war”? Beleef in het WINELIFE Wijnlokaal wat beter smaakt bij de kazen van Kef: een glas wijn of toch een biertje?

Hoge standaard
Voor een nog betere beleving is een aantal zaken aangepakt. Zo zijn de toiletten gratis, op het wijnglas zit alleen statiegeld, er is meer zitgelegenheid en meer keus in wijn en eten. Gezellige kids en knappe honden zijn onder begeleiding ook dit jaar meer dan welkom.

Kaarten
Kaarten zijn online verkrijgbaar en bij deelnemende wijnwinkels. Vroege vogelkaarten zijn er beperkt en kosten €12,50. Een All-in kaart inclusief 20 munten en een gevuld glas wijn kost € 45,00 + € 5,00 statiegeld voor het glas. Reguliere kaarten zijn € 15,00. De prijzen zijn exclusief boekingsfee. Aan de deur zijn er beperkt kaarten voor € 17,50 verkrijgbaar.

Meer informatie is te vinden op:

Bacchuswijnfestival.nl | Facebook | Twitter | Instagram

Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.