ALDI introduceert nieuw wijnassortiment in 1-literfles

ALDI introduceert vanaf 2 september een nieuw wijnassortiment. De collectie bestaat uit vier wijnen gemaakt van druiven afkomstig uit verschillende wijngebieden ter wereld. De wijnen komen in een 1-literfles en zijn verkrijgbaar in wit droog, wit half zoet, rosé en rood met elk hun eigen kleurenlabel. Met het nieuwe wijnassortiment biedt ALDI haar klanten toegankelijke en goed geprijsde wijnen voor elk seizoen.

Mooi assortiment wijnen in voordelige prijsklasse

De wijnen zijn met zorg door ALDI geselecteerd en hebben elk hun eigentijdse karakteristieken:

wijn

 

 

 

 

Wit droog
De witte wijn heeft een verfrissende en fruitige smaak met tonen van citrusfruit en appel. De geur is kruidig en fris met een zweem van wit fruit. De wijn is lekker als aperitief of bij kip- en visgerechten.

Wit half zoet
Naast de reguliere witte wijn, biedt ALDI ook een witte halfzoete wijn. Dit is een wat vollere, aromatische wijn met toegankelijke tonen van honing en peer. De wijn geurt rijp en zoet met een herkenbaarheid van appel en peer. De wijn kan gedronken worden als aperitief, maar is ook lekker bij lichte maaltijden als pasta’s en salades.

rose

 

 

 

 

Rosé
De droge rosé is soepel en sappig met een hint van fris rood zomerfruit. De rosé heeft een kruidige en bloemige geur van onder andere frambozen en is heerlijk bij vis, grill en barbecue.

Rood
De rode wijn is rond en soepel en heeft aroma’s van zwart fruit en kruiden als laurier. De wijn heeft een kruidige, maar toegankelijke frisse geur en smaakt heerlijk bij lichte maaltijden als pasta’s en salades, maar is ook lekker bij grillgerechten en kaas.

De kwaliteit van de wijnen is uitvoerig door ALDI getest en door diverse proefpanels positief beoordeeld. Vinpressionist Hubrecht Duijker van www.hubrechtduijker.com zegt hierover; “Met meer dan gewone belangstelling heb ik voor mijn website twintig huiswijnen-in-literflessen van supermarkten geproefd. De net nieuwe Rood Rond Soepel van ALDI was in zijn soort niet alleen de goedkoopste, maar ook één van de beste. Het is een slechts €3,29 kostende liter, soepel en sappig, met mild, jamachtig zwart fruit en 11,5 procent alcohol.”

ALDI introduceert met trots deze nieuwe wijnen en is verheugd over de positieve beoordelingen. Onze klanten hebben behoefte aan toegankelijke, kwalitatieve wijnen voor een lage prijs.

Verpakking met kwalitatieve uitstraling

Naast de goede prijskwaliteit verhouding hebben de wijnen een mooie uitstraling. Zij hebben elk een kleurrijk etiket en zijn daarom gemakkelijk te herkennen. De 1-liter flessen zijn per 6 stuks verpakt in omdozen met houtnerfstructuur met daarop het smaakprofiel van de betreffende wijn. Er is een grijsgetinte doos voor de witte wijnen, een donkerrode voor rode wijn en een lichtrode voor rosé. De wijnen zijn vanaf 2 september bij alle ALDI filialen te verkrijgen voor €3,29 per fles.

ALDI & Wijnen

ALDI heeft al jarenlang sterke merken in het assortiment, zoals Kaapse Pracht, Alameda, Mooi Berg, Southern Creek en El Árbol en is hiermee een van de grootste verkopers van wijn in Nederland. De toevoeging van deze vier nieuwe wijnen maakt het assortiment nog completer.

 EINDE BERICHT

aldiOver ALDI in Nederland

ALDI is Nederland opgericht in 1973 en bestaat dit jaar 40 jaar. In Nederland heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad. Bij ALDI werken in Nederland vele duizenden medewerkers die dagelijks met elkaar voor het beste resultaat gaan: klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden voor een lage prijs. ALDI Duitsland viert dit jaar haar 100e verjaardag. Zie voor meer informatie: www.aldi.nl

Voor vragen, proefexemplaren en/of meer informatie, kunt u terecht bij:

Edelman
Eveline Bouman/Priscilla Juliana
020-30 10 980
eveline.bouman@edelman.com / priscilla.juliana@edelman.com

Of ga naar de newsroom van Edelman: newsroom.edelmanpr.nl

 

-Persbericht-

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.