Aldert van der Meer

aldert vd meerNaam: Aldert van der Meer
Waar werk je: Wijnpromotor en Cavepromotor

Aldert, uit welk wijnjaar kom je?

Ik kom uit het jaar 1966

En wat heb jij met wijn?

Mijn fascinatie voor wijn gaat vooral uit naar de cultuur die er rond hangt. De wijnwereld ben ik ingerold door mijn werk. Van origine ben ik (internet)marketeer waarbij ik het verzoek kreeg om voor een wijnbedrijf te werken. Wijnpromotor (online wijnspeciaalzaak) is het bedrijf waarvoor ik nu werkzaam ben wat een ‘tegendraads’ beleid voert.

Welk type wijn heeft je voorkeur? Rood, wit of rosé?

Ik heb geen uitgesproken voorkeur

Wat is je favoriete wijnland?

Israël!

En welke streek?

Golan

Over welke onderwerpen ga je schrijven op Wijnbloggers?

Wijnontdekkingen, wijnreizen, aanverwante producten en diensten

Ben je ook online te vinden?

Je kunt mij vinden op onze websites (www.wijnpromotor.nl en www.cavepromotor.nl) én op Facebook

De artikelen van Aldert vind je binnenkort hier…

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.