Aanvullend bericht Gall & Gall celebrity wijnen: Bezoekers Gall & Gall nemen George Clooney mee naar huis

Zaandam – Bezoekers van het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen werden 10 oktober extra hartelijk welkom geheten in de Gall & Gall winkel. Na een chique entree op de rode loper wachtte een leuke verrassing in de vorm van een George Clooney lookalike. Vele dames, en ook wat heren, pakten de kans om met deze charmeur op de foto te gaan. De actie was ter ere van de introductie van een limited edition collectie celebrity wijnen bij Gall & Gall. Vanaf maandag 8 oktober zijn deze wijnen exclusief verkrijgbaar bij de drankenspeciaalzaak en kan iedereen met George, Penélope of Bowie genieten op de bank. De wijnen maken deel uit van een samenwerking met Whatever it Takes. Dit is een goed doel dat zich inzet voor onder meer de bestrijding van armoede.

 

Persfoto_Bezoekers Gall & Gall nemen George Clooney mee naar huis

Over Gall & Gall

Gall & Gall is al 129 jaar de toegankelijke drankenspeciaalzaak van Nederland. Gall & Gall wil klanten inspireren om te genieten van mooie momenten. Ze brengt klanten op ideeën en geeft tips en adviezen. Het assortiment wordt op smaak gepresenteerd zodat het makkelijk is om zelf een lekkere fles te vinden. Naast sterke dranken heeft Gall & Gall vijfhonderd verschillende wijnen, waarvan honderd onder de vijf euro. Verder heeft de drankenspeciaalzaak een kwalitatief en betaalbaar huismerk met ruim veertig wijnen en sterke dranken.

Over Whatever it Takes

Whatever It Takes is opgericht door 21st Century Leaders Foundation. Het is een goed doel dat zich inzet tegen armoede, natuur en milieubescherming en de bescherming van kinderen wereldwijd. Het concept is toegankelijk en sympathiek. Leiders uit verschillende velden doneren dertig minuten van hun tijd om een bericht en symbool van hoop te delen middels een signatuur. Inmiddels hebben meer dan 630 leiders zich ingezet voor dit goede doel. Vicente Gandía Winery participeert in dit goede doel. In totaal vloeit minimaal 450.000 euro van de wereldwijde verkoop van deze wijnen terug naar dit goede doel.

Voor meer informatie zie: whateverittakes.org

-Einde persbericht-

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.