Aankondiging: Heerlijke wijn- en spijsavond bij wijnhoeve Limburgergaard

De afgelopen tijd wordt u door ons goed op de hoogte gehouden van alle aankondigingen voor de Open Dagen Nederlandse Wijngaarden 2013.
Van Noord Nederland tot Zuid Nederland zetten verschillende wijngaarden hun deuren open voor u, om eens een kijkje te komen nemen en natuurlijk te kunnen genieten van de heerlijke wijnen.
Op zaterdag 28 september en zondag 29 september zullen deze open dagen plaatsvinden.

Wijn en spijsavond

Om u alvast een voorproefje te geven op het heerlijke weekend wat voor de deur staat, verzorgt wijnhoeve Limburgergraad een wijn en spijsavond.
Op het menu staan deze keer Wildspecialiteiten centraal, er worden verschillende kleine gangen geserveerd, met in beginsel enkele verschillende passende wijnen. Later worden er hapjes geserveerd en kan de gast genieten van de wijn, die het best past bij zijn of haar voorkeur.

Wijnhoeve Limburgergraad

Wijnhoeve Limburgergaard is gelegen in de zuidelijkste provincie van Nederland, het Bourgondische Limburg. De unieke bodemsamenstelling, de uitgekiende bemesting, een sterke productiebeperking en de geslaagde kruisingen van traditionele rassen vormen de basis voor hun wijnen. Naast het maken en verkopen van heerlijke wijnen, kunt u ook een kijkje achter de schermen nemen.
Op iedere zaterdag openen zij de deuren vanaf 14:00 uur. Om 15:00 uur kunt u deelnemen aan de rondleiding.
Het is ook mogelijk om een geweldige feestavond te houden voor familie, vrienden of collega’s.

IMG_9560_Small

 

Voor meer informatie over de wijn- en spijsavond kunt u terecht op de website van de wijnhoeve.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.