Zoek en vergelijk eenvoudig de gewenste fles wijn met WijnenKoning!

Red wine is poured from bottle to glass, wooden background

Online winkelen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Volgens onderzoek is Nederland met 95% zelfs koploper in Europa wat betreft de internetpenetratie van huishoudens.  Hetzelfde geldt voor het online shopping gedrag van Nederlandse consumenten. Voor Nederland verwacht Forrester dat consumenten dit jaar maar liefst 7 miljard online zullen besteden. Dit is ook terug te zien aan het aantal webshops dat als paddenstoelen uit de grond springt. Steeds meer ondernemers en bedrijven hebben het ‘licht’ gezien en gaan het internet op met hun goederen.

Wijn online kopen was nog nooit zo ingewikkeld

Pouring red wine into the glass against wooden background

De explosie aan webshops is ook waar te nemen binnen de wijnbranche. Steeds meer winkeliers openen hun virtuele deuren voor de consument. Waar consumenten voorheen de hoek omliepen om bij de plaatselijke slijterij een fles of doos wijn te halen, doen ze dat nu steeds vaker online. Echter, maakt de overvloed aan webshops die wijn verkopen het voor de consument steeds lastiger om tot de juiste keuze te komen. Door de oneindige informatie die je als consument tot je beschikking hebt wil je uiteraard de beste fles wijn tegen de beste prijs en met de beste service bestellen. Het over en weer switchen tussen webshops, druivensoorten en wijnhuizen maakt de keuze er niet makkelijker op. Met als gevolg, wijn online kopen was nog nooit zo vermoeiend.

Of… toch niet?

De gigantische groei in webshops opent ook deuren voor andere creatieve ideeën en inspiratievolle initiatieven. Vanuit de gedachte om het voor de consument zo eenvoudig mogelijk te maken is WijnenKoning namelijk ontstaan. WijnenKoning is dé vernieuwende vergelijkingssite voor alle wijnsoorten, wijnhuizen, druivensoorten en wijnlanden.

Wijn online vergelijken en kopen was nog nooit zo makkelijk

Friend clinking glasses above dinner table, WijnenKoning

Vergelijkingssites waren er tot op heden in overvloed, echter weinig vergelijkingssites die ook daadwerkelijk de behoeften van de consument bedienden. Vergelijkingssites met een onvolledig aanbod. Een aanbod dat niet recent is en waarvan prijzen niet kloppen. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn grote ergernissen die je aantreft bij dit soort vergelijkingssites en visueel is het ook niet bijzonder fraai.

WijnenKoning snapt wat de klant wil en maakt het de consument zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk om de juiste fles wijn te kopen bij de perfecte aanbieder. WijnenKoning brengt consument en winkelier bij elkaar. Het platform is nog volop in ontwikkeling, maar helpt jou nu al om de juiste fles wijn te vinden bij de beste webshop!

Ga op ontdekking en vind de perfecte fles wijn op WijnenKoning.nl. Proost!

-WijnenKoning.nl- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.