Op zoek naar een originele wijnverpakking? Wij zochten het uit

Wijn is fijn. Om te geven en te krijgen. Net zoals alle andere cadeaus is het ook een ware kunst om een leuke cadeauverpakking te vinden. Dat maakt het toch nét weer even iets specialer. Zo waren wij ook op zoek naar een wat fraaiere wijnverpakking. De meeste verpakkingen zijn gemaakt van dun licht hout (we zien het nu allemaal voor ons) of verpakt in simpele dozen (ook die zien we voor ons). Sommige gelegenheden vragen echter om net een beetje meer originaliteit. We gingen op onderzoek uit en ontdekte dat er veel meer mogelijk is dan dat we in eerste instantie dachten. Kom je toch net even wat attenter over de volgende keer als je een wijnliefhebber een mooie fles wijn cadeau doet.

wijnkist afbeeldingWat dacht je van een op maat gemaakte wijnkist?

Kijk en oordeel zelf. De wat saaiere verpakking is verleden tijd, tegenwoordig kunnen we ook op de wat sjiekere tour gaan met bijvoorbeeld wijnkisten in prachtige kleuren en houtsoorten. Wist je dat het zelfs mogelijk is om je eigen logo op de verpakkingen te laten zetten? Nu dus wel. Wij vinden het leuk. Een custom made wijnverpakking. Daar kan je mee thuis komen hoor! Ben nu een beetje bang dat de flessen kapot aankomen op het adres waar je nu net die dure fles van Château Margaux naar toe wil zenden? Geen paniek, een speciaal systeem garandeert een breukvrije verzending van de geschenkverpakking en kostbare flessen. Eeuwig zonde als die unieke fles aan diggelen zou gaan toch? Ook daar is aan gedacht.

Ben je nu helemaal enthousiast omdat je binnenkort al je personeel graag een mooie fles wijn cadeau wil doen vanwege een jubileum of ben je al op zoek naar een uniek geschenkverpakking voor een fles wijn voor in het Kerstpakket of voor een verjaardag? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het complete assortiment? Neem dan eens een kijkje op deze website en laat jezelf verrassen. Er zitten prachtige verpakkingen bij die ik in ieder geval graag zou willen krijgen (uiteraard moet er dan ook een fles wijn in zitten, maar dat spreekt voor zich).

Emkapak Emkapak 3, wijnverpakking Emkapak 2, wijnverpakking

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.