Franse sferen en jeu des boules tijdens ‘Be French’ in de Beethovenstraat

Be French Beethovenstraat, Franse sferen

Waan je een dag in Franse sferen

Zou het niet geweldig zijn om je een dag in Franse sferen te wanen maar dan in het eigen land? In de prachtige Beethovenstraat te Amsterdam om precies te zijn. Je hoeft helemaal niet meer naar Frankrijk te gaan om dit té gekke gevoel te beleven. Er zal die dag aan alles gedacht worden om een heerlijke Franse dag te beleven. Zet 25 juni dan maar alvast in de agenda en ga een hele leuke dag tegemoet. Wij vinden het een erg leuke initiatief en gaan zeker een kijkje nemen. Zien we jullie daar? Tot de 25ste!

Op zaterdag 25 juni vindt in de Beethovenstraat ‘Be French’ plaats. Die dag verandert de straat in een Franse markt, met mooie kramen, antiek en brocanten, muziek, lekker eten en heel veel sfeer. Er is voor de gelegenheid ook een echte Jeu des Boules-baan op het plein. Precies de goede dag om alvast in de vakantiestemming te komen.

Zaterdag 25 juni, net voordat de grote uitstroom voor de vakantie begint, kun je in de Beethovenstraat genieten van alles wat het Franse goede leven biedt. De Beethovenstraat zal die dag in tricolore (de Franse kleuren rood, wit en blauw) stralen. Door de hele straat staan mooie en gezellige kramen, waar ondernemers uit de straat van alles in het Franse thema verkopen. Je vindt er kleding van Franse merken, zomerslippers voor het Franse strand, hoeden en shawls, alles in de kleuren Rood/Blauw/Wit, Franse wijnen en kazen. Daarnaast zal er een keur aan antiek en brocante te vinden zijn. Een zanger brengt Franse chansons, er is een straatartiest, er wordt geschilderd, er is Franse muziek. En er wordt een Jeu des Boules-baan aangelegd op het plein, zodat er de hele zomer gebruik van kan worden gemaakt. Bienvenue in de Beethovenstraat!

Zaterdag 25 juni, van 10 tot 17 uur in de Beethovenstraat. Meer informatie op www.beethovenstraat.nl of www.facebook.com/beethovenstraat.amsterdam.

-Persbericht- 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.