Culinair schrijfster Kim Maclean gaat recepten maken bij Gastrovino wijnen

GastrovinoZevenhuizen, 12 April 2016- Voormalig NRC “kookdame” Kim Maclean (Canada, 1955) gaat voor Gastrovino elke maand een recept schrijven bij de Wijn van de Maand. De recepten zullen zijn te vinden als blog op de onlangs gelanceerde webshop gastrovino.nl én als kaart worden meegegeven aan klanten in de Gastrovino winkels.

Inspiratie voor de consument

Gastrovino staat voor culinaire verwennerij. Niet alleen wijn en delicatessen verkopen maar ook inspiratie bieden. Met nu dus elke maand een nieuw recept van Kim Maclean, heerlijk voor bij de Gastrovino Wijn van de Maand. De recepten passen uitstekend bij Gastrovino klanten: Kim Maclean werkte bij Italiaanse delicatessenzaken en bezocht vele wijnproeverijen en restaurants in binnen- en buitenland. Als je haar vraagt waar haar inspiratie voor koken vandaan komt is het antwoord dat die ten eerste van haar moeder komt. Daarnaast zijn haar vele reizen en haar niet aflatende belangstelling voor mensen en culturen van grote invloed. 

Over Kim Maclean

KimMacleanKim Maclean is geboren in Canada, maar woont en werkt al jaren in Nederland. Haar grote passie is koken en genieten van fijne gerechten met een mooie wijn erbij. Ruim twintig jaar schreef zij een culinaire rubriek in NRC Handelsblad. Ze heeft ook meerdere kookboeken geschreven en tal van kookboeken uit het Engels en Frans vertaald. Nog steeds kookt Kim Maclean met veel plezier: voor zichzelf als ontspanning en voor andere mensen vanwege de enorme voldoening die dat geeft. Want wat is fijner dan tevreden gasten aan tafel?

Over Gastrovino

Gastrovino is een samenwerkingsverband van zelfstandige en onafhankelijke ondernemers. Zij kopen al sinds 1932 samen heerlijke wijnen en delicatessen in uit alle delen van de wereld. Hierdoor vind je in de Gastrovino winkels en op Gastrovino.nl alleen de lekkerste producten. We streven voortdurend naar innovatie en een uiterst zorgvuldig en verantwoord prijsbeleid en selecteren producten op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Je vindt onze winkels verspreid over heel Nederland en nu dus ook op internet.

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.