Uitreiking WijnSpijs restaurant 2016

Hét WijnSpijs Restaurant van 2016!

Onze razende reporter is gisteren op pad geweest om te kijken welk restaurant de titel beste WijnSpijs restaurant binnen zou slepen. Lees hier haar verslag.

WijnSpijsRestaurant Wolfslaar in Breda is welverdiend benoemd tot het beste WijnSpijs restaurant van 2016. De overige 11 genomineerde restaurants zijn net als restaurant Wolfslaar benoemd tot WijnSpijs restaurant van de maand. Uiteindelijk heeft restaurant Wolfslaar de hoogste score verkregen en daarmee de titel: WijnSpijs restaurant van het jaar!WijnSpijs

Wolfslaar ontving namens WijnSpijs de titel WijnSpijs restaurant van het jaar 2016 en een cheque ter waarde van 250 euro. Ook ontving het restaurant namens Perswijn een abonnement op Perswijn. Tot slot heeft Wolfslaar twee waardebonnen ontvangen van Wijnstudio voor een driedaagse gastronomie cursus, deze kunnen zij aan twee medewerkers of vaste klanten aanbieden.

De betiteling werd natuurlijk gevierd met een feestelijk glas wijn en een passend culinair gerecht, bereid door sterrenchef Maarten Camps. Maarten is de chef-kok van het restaurant die samen met een topteam aan chefs culinaire maar toegankelijke gerechten bereidt voor het sterrenrestaurant. Kayleigh van Gool is de sommelier van Wolfslaar. Op basis van de gerechten van Maarten zoekt zij een bijpassende wijn. Een perfect team dus!

WijnSpijsHet restaurant is erg geliefd onder wijnliefhebbers. Voor ieder gerecht is er een passende wijn aanwezig. Ook bieden ze een wijnarrangement aan, waarbij de klanten worden verwend met een 7-gangenmenu met bijpassende wijnen. Maar het restaurant is voor iedereen toegankelijk, je kan al een sterrenlunch eten vanaf ‘slechts’ 37 euro per persoon.

WijnSpijsWolfslaar is gelegen op een prachtig landgoed in Breda, een geweldig restaurant dat zeker de moeite waard is om op een mooie lentedag te bezoeken.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.