Voorjaarsproeverij door Joost & Joost

Joost & Joost
We gaan weer proeven met Joost & Joost! Ze hebben 25 spetterende voorjaars-en zomerwijnen geselecteerd.  Zoals je van ons gewend bent houden we het losjes, zelf inschenken en je eigen smaak ontdekken. Natuurlijk met een lekkere kaas- en worstplank. Je kunt al je wijnvragen aan ons stellen en uiteraard geven we persoonlijk uitleg over de wijnen!

De toegang is €10. Bij aankoop van een doosje of meer krijg je een mooie fles wijn van ons bij je bestelling.

Waar & wanneer?

23-04-2016 15:00 – 18:00 Tiller Galerie, 1e Jacob van Campen straat 1, Amsterdam.
16-04-2016 15:00 – 18:00 Restaurant Meneer Buscourr, Lange Nieuwstraat 62, Utrecht

p.s. uitspugen is niet verplicht!

Over Joost & Joost

Het begon met één geïmporteerd pallet wijn. Binnen een paar dagen was het pallet verkocht aan familie & vrienden. Ondertussen vormen zij een borrelend bedrijf. Oom en neef delen hun liefde voor sfeer, lekker eten en de beste wijnen. In 2013 opgericht, nu een kwaliteitsmerk.

‘Joost & Joost is laagdrempelig, een tikje eigenwijs en voor iedereen! Voor Joost & Joost is wijn een beleving, een ervaring. Een ervaring die zij graag delen’.

Kwaliteit en echtheid staat centraal, dit is de basis voor het selecteren van wijnen en andere producten zoals olijfolie en azijn. Vanuit deze basis zijn wij zelf in de business gerold. Het is dan ook niet toevallig dat veel van onze producenten kleine familiebedrijven zijn die vol trots aan hun product werken. Met respect voor de natuur en op zo natuurlijk mogelijke wijze. En dat proeven we terug!

Proeven vinden we belangrijk. Natuurlijk geven wij advies over een wijnaankoop en helpen we je op weg, maar het beste is om zelf te proeven en ontdekken wat je lekker vindt. We nemen proeven dan ook heel serieus. Niet in de zin dat je de technische achtergrond van een wijn moet kunnen proeven, maar simpelweg om te kunnen beoordelen of je iets lekker vindt of niet. Dit is de basis. Daarom geven wij regelmatig proeverijen waar je op informele manier verschillende wijnen kunt proeven. Gegarandeerd een leuke middag en lekker losjes, wijn moet ook vooral leuk zijn vinden wij namelijk! Vergeet niet, iedereen kan goed proeven, je moet alleen veel oefenen.

En zo zijn wij ook begonnen, uit pure interesse en liefde voor de producten, voor een goed glas wijn. Joost Mulder heeft al heel wat proefjaren op de teller  met flink wat tropenjaren in de hotellerie. Joost de Ridders heeft veel ervaring in de praktijk opgedaan, als kok tijdens zijn studie en natuurlijk in gezamenlijke proefsessies met Joost en vrienden.

Zet het in je agenda en schrijf je in via de website

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.